Της Αγίας Αικατερίνης σήμερα και η Κατερίνα Καραβάτου έχει την ονομαστική της εορτή. Από το πρωί η παρουσιάστρια δέχεται ευχές και δώρα και σε γιορτινό κλίμα ήταν και η έναρξη της «Φωλιάς των Κου Κου», συγκινώντας την ιδιαίτερα. Ωστόσο, το τηλεφώνημα που την έκανε να «λυγίσει» και να ξεσπάσει σε κλάματα, ήταν το τηλεφώνημα που δέχτηκε από τη μητέρα της στη διάρκεια της εκπομπής.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια έκλαιγε με αναφιλητά και δε μπορούσε να μιλήσει όσο η μητέρα της επίσης συγκινημένη μιλούσε για εκείνη.

«Καλημέρα Κατερινάκι μου!», ακούστηκε στην αρχή η φωνή της με την Καραβάτου να κλαίει αμέσως: «Μαμά σε παρακαλώ, δεν μπορώ!».

«Είναι και για μένα μια ιδιαίτερη ημέρα που είμαι μακριά, αλλά δεν θα μπορούσα να μην είμαι από τους πρώτους που θα ευχηθώ στο κοριτσάκι μου. Δεν θέλω να την βλέπω να συγκινείται. Ποιον περίμενες αγάπη μου να σε θυμηθεί τόσο πρωί, πέρα από τη μανούλα σου; Ποιον περίμενες;» είπε αρχικά η μητέρα της, Κική.

Και συνέχισε λέγοντας μεταξύ άλλων πόσο περήφανη είναι για την Κατερίνα που είναι και το μοναχοπαίδι της, πως της λείπει πολύ, ενώ αποκάλυψε ότι και οι γιαγιάδες της έχουν το ίδιο όνομα.

Η παρουσιάστρια στο τέλος με δυσκολία κατάφερε να πει: «Μαμά σε αγαπάω πάρα πολύ! Σ’ ευχαριστώ! Σ’ ευχαριστώ για τον τρόπο που μιλάς και στέκεσαι δίπλα μου».

ΠΗΓΗ