Στις τελετές εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων θα παραβρεθεί την Τρίτη  (21/11) ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, εκπροσωπώντας τον πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση.

Ο κ. Δένδιας θα παρακολουθήσει τη Δοξολογία στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών (10.30 π.μ.), παρουσία της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Ακολούθως η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, οι εκπρόσωποι των κομμάτων και οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αθηναίων, θα επισκεφθούν τη Βουλή των Ελλήνων (11.15 π.μ.), όπου θα τους υποδεχθεί ο Πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας. Ο κ. Δένδιας θα παραστεί επίσης στην κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη από την κυρία Σακελλαροπούλου (11.40 π.μ.).

Εν συνεχεία, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα μεταβεί στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (12.00 μ.μ.) και θα επισκεφθεί την Έκθεση των Ενόπλων Δυνάμεων στο Μετρό Συντάγματος (12.45 μ.μ.).

Τέλος, ο κ. Δένδιας θα παραστεί στην εκδήλωση για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στην αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης» του Μεγάρου Μουσικής (7.30 μ.μ).

ΠΗΓΗ