Από την αρχειοθέτηση της υπόθεσης του τραγουδιστή Παντελίδη το 2017, έρχονται τώρα νέα δεδομένα με την κατάθεση του αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς της οικογένειας πως δεν ήταν οδηγός του οχήματος.

 

 

Τα δεδομένα αυτά επιβεβαιώνουν την οικογένεια, η οποία από την πρώτη στιγμή ανέφερε πως ο γιος τους δεν οδηγούσε το βράδυ το μοιραίου δυστυχήματος, που του στοίχισε τη ζωή. Η οικογένεια είχε στραφεί δικαστικά κατά των δύο άλλων επιβαινόντων γυναικών, οι οποίες βρίσκονταν στο αυτοκίνητο μαζί του.

Η δικογραφία έχει σχηματιστεί μετά από μηνυτήριες αναφορές της οικογένειας για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας εξ’ αμέλειας και της ψευδορκίας και ουσιαστικά στρεφόταν κατά των δυο γυναικών. Σύμφωνα, με την πραγματογνωμοσύνη που έγινε τότε με βάσει τις γυναίκες, προέκυψε ότι ο 33χρονος τότε καλλιτέχνης οδηγούσε το μοιραίο όχημα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το δικηγορικό γραφείο «Απόστολος Εμμ. Λύτρας & Συνεργάτες», που κατόπιν εντολής της οικογένειας του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, ανέλαβε προσφάτως τη νομική υποστήριξη και εκπροσώπηση της, καταλύτης ίσως είναι η κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα.

 

 

«Έχει ήδη καταθέσει αρμοδίως, αυτόπτης μάρτυρας των όσων εκτυλίχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα προ του μοιραίου γεγονότος. Μεταξύ άλλων, ο μάρτυρας αυτός έχει καταθέσει, ότι ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Παντελή Παντελίδη, καθώς ο ίδιος τον συνόδευσε στο αυτοκίνητο και τον βοήθησε να επιβιβαστεί στη θέση του συνοδηγού. Καταθέτει δε, ότι είδε το αυτοκίνητο να φεύγει με τον Παντελή Παντελίδη στην θέση του συνοδηγού» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

 

 

Η όλη υπόθεση έχει φτάσει πάντως και στα αστικά δικαστήρια καθώς οι δυο κοπέλες που επέβαιναν στο όχημα εκείνο το βράδυ έχουν καταθέσει αγωγές κατά της εταιρείας που ήταν ασφαλισμένο το αυτοκίνητο. Επίσης αγωγή έχει καταθέσει και η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη κατά της ασφαλιστικής εταιρείας αλλά και κατά της μιας εκ των δυο συνεπιβάτιδων του αδικοχαμένου τραγουδιστή.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις
ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr



ΠΗΓΗ