Μετά το κορονο-πάρτι της Κυψέλης με τους 42 καλεσμένους εν μέσω lockdown όπως έγραψε το dikastiko.gr, ένα ακόμη κορονο-πάρτι αποκαλύφθηκε μετά από επέμβαση της αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε η εκπομπή  T-Live του ALPHATV, το βράδυ της Τετάρτης και συγκεκριμένα στις 20.30, αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν για να μεταβούν σε καφετέρια στη Νίκαια όπου έξω βρήκαν τον υπεύθυνο του καταστήματος και μέσα 11 υπαλλήλους που ήταν όμως σε αναστολή.

Οι Αρχές ρώτησαν τον υπεύθυνο του καταστήματος για το τι συμβαίνει και εκείνος απάντησε πως είχε γενέθλια και άτομα που είναι μέσα είναι το προσωπικό του καταστήματος. Τότε επικοινώνησαν με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος που είναι και ο γιος του εφοπλιστή, που πριν λίγο καιρό είχε απασχολήσει και πάλι τις αρχές για υποθέσεις ποινικού ενδιαφέροντος.

Ο γιος του εφοπλιστή πέρασε το βράδυ στο τμήμα ενώ πριν λίγη ώρα πέρασε και από το αυτόφωρο μαζί με έναν ακόμη άντρα για πλημμέλημα. Ο ίδιος πάντως υποστηρίζει ότι πήγε στο σημείο να δει τι γίνεται, αλλά δεν συμμετείχε στο κορονοπάρτι.

Ο δικηγόρος ενός εκ των δύο συλληφθέντων, του υπαλλήλου του γιου του εφοπλιστή, Αλέξανδρος Κούκιος, μίλησε στο T-Live

ΠΗΓΗ: T-Live/ALPHATV

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις
ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr



ΠΗΓΗ