Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου δικάζονται σήμεραοι δύο συλληφθέντες για την υπόθεση της επίθεσης στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, το πρωί της περασμένης Παρασκευής όπως έγραψε το dikastiko.gr

Το μεσημέρι της Κυριακής οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα υπηρεσίας στο Ηράκλειο. Οι δύο άνδρες κατηγορούνται για διατάραξη κοινής ειρήνης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και για αδικήματα του νόμου περί όπλων.

Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για έναν καθηγητή και έναν διδακτορικό φοιτητή, οι οποίοι λίγες ώρες μετά τη σύλληψή τους είχαν αρνηθεί τη σήμανση εμμένοντας στην αθωότητά τους. Μάλιστα, ο ένας εκ των δύο φέρεται να υποστηρίζει ότι τη χρονική στιγμή της επίθεσης στο γραφείο του υφυπουργού ο ίδιος ήταν στο σπίτι του και εργαζόταν διαδικτυακά, αποστέλλοντας e-mail για τη δουλειά του.

Από την πλευρά της αστυνομίας υποστηρίζεται ότι πέρα από το βιντεοληπτικό υλικό που έχουν στη διάθεσή τους υπάρχουν επιπλέον ευρήματα που ταυτοποιούν τους δύο συλληφθέντες με την επίθεση.

ΠΗΓΗ: cretalive.gr/ΒΙΝΤΕΟ: ΣΚΑΪ

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις
ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr



ΠΗΓΗ