Καταιγιστικές εξελίξεις στον καλλιτεχνικό χώρο. Ο Ασκός του Αιόλου που άνοιξε μετά την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου έχει γίνει τσουνάμι και ανοίγουν στόματα σε όλους τους επαγγελματικούς κλάδους.

Αυτή τη φορά η καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση αφορά στον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο και γίνεται από τρεις καταξιωμένες ηθοποιούς, την Τζένη Μπότση, την Αγγελική Λάμπρη και την Λουκία Μιχαλά.

 

Οι τρεις γυναίκες γνωστοποίησαν με ανάρτηση στα social media την καταγγελία τους.

 

 

 

Στην ανάρτηση γράφουν:

«Ορμώμενες από το θάρρος των γυναικών που με αξιοπρέπεια και παρρησία κατήγγειλαν την σεξουαλική κακοποίηση ή παρενόχληση και τη σωματική ή λεκτική βία την οποία υπέστησαν από ανθρώπους που εκμεταλλεύτηκαν την ισχύ και την υπεροχή τους, έναντι των θυμάτων τους, προβαίνουμε σήμερα σε αυτή τη δήλωσή μας και ανακοινώνουμε δημόσια ότι υπήρξαμε θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο. Θεωρούμε υποχρέωσή μας απέναντι στα παιδιά μας και σε όλους τους νέους ανθρώπους να στηρίξουμε τη δημοσίευση τέτοιων περιστατικών ώστε να μειωθούν μέχρι και να εξαλειφθούν.»

 

 

ΦΩΤΟ: tlife.gr

 

 

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις
ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr



ΠΗΓΗ