Σάλος έχει προκληθεί στην εκπαιδευτική κοινότητα της χώρας τις τελευταίες ώρες καθώς παραιτήθηκε από… ραδιοφώνου ο ο αναπληρωτής Καθηγητής Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής Κομοτηνής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Κωνσταντίνος Βαθιώτης, καταγγέλλοντας ως “σατανίστρια” την Υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Ο καθηγητής υποστήριξε ακόμα “πως έχει επιβληθεί δικτατορία στον κόσμο και στην Ελλάδα, και ότι οι περιορισμοί λόγω της πανδημίας είναι παράνομοι και αντισυνταγματικοί”.

“Ήρθε σήμερα η ώρα του τελευταίου μαθήματός μου, το οποίο δεν θα διεξαχθεί ούτε στο αμφιθέατρο ούτε μπροστά στην αισχρή τηλεοθόνη, στο ψηφιακό κελί που έχτισε η κυρία Κεραμέως ακολουθώντας τις παγκόσμιες σατανικές οδηγίες. Το μάθημα το τελευταίο θα διεξαχθεί ενώπιον των αυτιών των ακροατών σας”, σημείωσε στη ραδιοφωνική εκπομπή ο κ. Βαθιώτης, και συνέχισε: “Το μάθημα αυτό είναι η προαναγγελία της εντός ολίγων ωρών παραιτήσεώς μου από τη θέση του αναπληρωτή καθηγητή Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του ΔΠΘ.

Όταν ο Πρωθυπουργός βγήκε και ανήγγειλε την επιβολή του δεύτερου lockdown, βγήκα και κραύγασα δημοσίως, γράφοντας τη φράση “δεν σπούδασα νομικά για να με εξευτελίζει ο κύριος Μητσοτάκης φυλακίζοντάς με και υποχρεώνοντάς με να κυκλοφορώ στέλνοντας sms”. […] Έχουμε ελληνική και παγκόσμια δικτατορία. Δεκάδες φορές είχα χαρακτηρίσει τον Πρωθυπουργό μας δικτάτορα και τύραννο, εξηγώντας για ποιο λόγο έχει καταλυθεί το Σύνταγμα και γιατί τα συγκεκριμένα υγειονομικά μέτρα που έχουν ληφθεί είναι προδήλως παράνομα και αντισυνταγματικά. Κάθε λεπτό που χάνεται είναι υπερπολύτιμο και πρέπει ο ελληνικός λαός να καταλάβει πού βρισκόμαστε. Τα πράγματα δείχνουν ότι επίκειται νέα αναβαθμισμένη επίθεση κατά των Ελλήνων. Δεν μπορώ να συνεχίσω εσώκλειστος, παγιδευμένος σε ένα ψηφιακό κελί. Αρνούμαι να αυτοεξευτελίζομαι με αυτόν τον τρόπο“.

Το ηχητικό ντοκουμέντο:

Πηγή: inkomotini.news

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις
ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr



ΠΗΓΗ