Πρώην ηθοποιός που κατήγγειλε δημόσια ότι υπέστη άγρια σεξουαλική κακοποίηση στα 19 του χρόνια από γνωστό σκηνοθέτη ζητεί την αυτεπάγγελτη παρέμβαση της Εισαγγελίας.

Τι λέει ο δικηγόρος του

«Ο εντολέας μου έχει πλήρη συνείδηση της σοβαρότητας των καταγγελιών του. Από την άλλη επειδή είναι βαρύτατα εγκλήματα, που έχει υποστεί, αφορούν όμως την προσωπική του ζωή, επιθυμεί σε κάθε περίπτωση να διατηρήσει αυτή τη στιγμή το πρόσωπό του και το όνομά του έξω από τη δημοσιότητα» δηλώνει ο πληρεξούσιος δικηγόρος του πρώην ηθοποιού, Γιάννης Βλάχος και προσθέτει:

«Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης περιμένουμε από τη Δικαιοσύνη να επιδείξει τα αντανακλαστικά που προσφάτως έχει επιδείξει και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις και να κινηθεί αυτεπαγγέλτως, οπότε σε αυτή την περίπτωση θα έχει στη διάθεσή της όλα τα στοιχεία για να εκτιμήσει τι προκύπτει και για ποια εγκλήματα μπορεί να ασκηθούν διώξεις».

Διευκρίνισε πως σε περίπτωση που κληθεί από τις αρχές θα κατονομάσει το πρόσωπο και θα αναφερθεί μόνο σε όσα έχει υποστεί ο ίδιος. «Δεν πρόκειται για ανώνυμη καταγγελία, τα στοιχεία του καταγγέλλοντος είναι στη διάθεση της δημοσιογράφου που πήρε τη συνέντευξη και η δικαιοσύνη μπορεί αμέσως να τα πληροφορηθεί» είπε ο κ. Βλάχος.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις
ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr



ΠΗΓΗ