Μέρα έντονης αντιπαράθεσης μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης ήταν η χθεσινή στη Βουλή όπως έχει ήδη γράψει το dikastiko.gr.

To “μπράντεφέρ” μεταξύ Μητσοτάκη και Τσίπρα κατέληξε σε πόλεμο ανακοινώσεων μεταξύ των κομμάτων τους ενώ δήλωση έκανε για λογαριασμό της κυβέρνησης και ο Στέλιος Πέτσας.

 

 

Η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου αργά το βράδυ της Τετάρτης: 

«Και όμως δεν είναι fake news! Ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα καταψήφισε τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών!», αναφέρει σε δήλωσή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

«Δηλαδή, είπε όχι στην αύξηση των καθαρών αποδοχών των εργαζομένων! Είπε όχι στην αύξηση της απασχόλησης! Είπε όχι στη μείωση της ανεργίας! Οι πολίτες κρίνουν και εμείς συνεχίζουμε τις μεταρρυθμίσεις για να κάνουμε τη ζωή τους καλύτερη», καταλήγει η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου.

 

Υπενθυμίζεται πως ψηφίστηκε, κατά πλειοψηφία, χθες Τετάρτη, το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων “Μέτρα ενίσχυσης των εργαζομένων και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, κοινωνικοασφαλιστικές ρυθμίσεις και διατάξεις για την ενίσχυση των ανέργων”.

Το άρθρο 31, για τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, ψηφίστηκε μόνο από τους βουλευτές της πλειοψηφίας. Κατά του άρθρου 31 ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ. Παρών δήλωσαν Κίνημα Αλλαγής, Ελληνική Λύση και ΜέΡΑ25.

Αναφορικά με τη στάση του στο άρθρο 31, το ΜέΡΑ25 χαρακτηρίζει ημίμετρο και σταγόνα στον ωκεανό τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, μπροστά σε αυτά που πρέπει να γίνουν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr



ΠΗΓΗ