Την ώρα που η υπόθεση της 36χρονης καθηγήτριας στα βόρεια προάστια που κατηγορείται για αποπλάνηση του 13χρονου μαθητή της, έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και αναμένεται η απολογία της όπως έγραψε το dikastiko.gr, μια νέα υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκου έρχεται στο φως.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το STAR η νέα υπόθεση αφορά  32χρονη παντρεμένη φιλόλογο που κατηγορείται ότι ασελγούσε επίσης εις βάρος μαθητή της μέσα στο σπίτι του. Η φιλόλογος, προσελήφθη από τους γονείς του μαθητή στα βόρεια προάστια για να τον βοηθήσει στο μάθημα της έκθεσης.

Το μάθημα γινόταν στη σοφίτα που ήταν το δωμάτιο του παιδιού και εκεί με το που έκλεινε η πόρτα, προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του ανήλικου. Αποδείχθηκε πως είχαν ολοκληρωμένες σεξουαλικές επαφές και ο πρώτος που το έμαθε ήταν ο πατέρας.

Σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη, αυτό που προκάλεσε πρώτα μεγάλη εντύπωση στη μητέρα του παιδιού ήταν όταν διαπίστωσε την πόρτα της σοφίτας να κλειδώνει. Η επαφή συνέβαινε τουλάχιστον για διάστημα 2-3 μηνών.

Η συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, σε αντίθεση με αυτή της 36χρονης.

ΠΗΓΗ: STAR

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις
ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr



ΠΗΓΗ