Μετά τη σύσκεψη στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την αύξηση των κρουσμάτων αλλά και την τήρηση των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοϊδης δήλωσε:

«Ούτε να σκεφτόμαστε την πραγματοποίηση καρναβαλικών εκδηλώσεων. Επιπλέον, μπορεί να κατανοούμε πως έχουν κουραστεί οι ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης στην πόλη, αλλά δεν θα επιτρέψουμε να γίνονται συγκεντρώσεις πολιτών σε δρόμους και πεζοδρόμια.

Γι’ αυτό και θα κινηθούν οι δυνάμεις της Αστυνομίας με πιο αυστηρές εντολές το επόμενο διάστημα. Οι ιδιοκτήτες να κάνουν κουράγιο μέχρι την άνοιξη, που θα είναι καλύτερα τα υγειονομικά δεδομένα στη χώρα μας.

Το ξέρω έχετε κουραστεί, οι επαγγελματίες χάνουν χρήματα, όμως η Κυβέρνηση είναι από την αρχή δίπλα σας, βοηθάει τους πάντες και όλοι μαζί θα το ξεπεράσουμε.

“Βάλτε πλάτη και εσείς λίγο».

Αντεξουσιαστές επιχείρησαν να εισβάλουν στη σύσκεψη

Προηγουμένως ομάδα αντιεξουσιαστών επιχείρησαν να εισβάλουν στο κτίριο όπου γίνονταν , αλλά πολύ γρήγορα τους απώθησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, ενώ υπήρξε και ενίσχυση από άνδρες της ΟΠΚΕ.

Πηγή: patrasnews.gr,achaianews.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις
ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr



ΠΗΓΗ