Χιονοστιβάδα τα προβλήματα που έφερε το χιόνι της κακοκαιρίας “Μήδεια” κυρίως στα βόρεια και ανατολικά προάστια της Αττικής, χιονοστιβάδα και τα παράπονα των κατοίκων που η οργή τους ξεχειλίζει καθώς ακόμα και σήμερα, πέμπτη κατά σειρά ημέρα, χιλιάδες νοικοκυριά είναι δίχως ρεύμα. Οι πτώσεις δέντρων προκάλεσαν χάος και κάπου εκεί στα κλαδιά των δέντρων άρχισαν να μπλέκουν και οι ευθύνες με το “μπαλάκι” των ευθυνών να αλλάζει τερέν πιο γρήγορα και από ότι σε αγώνα τένις.

Για πέμπτη ημέρα χωρίς ρεύμα 3.500 νοικοκυριά

Για πέμπτη μέρα περισσότερα από 3.500 νοικοκυριά στην Αττική παραμένουν χωρίς ρεύμα, μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας «Μήδεια», και οι αρμόδιες υπηρεσίες, ΔΕΔΔΗΕ, δήμοι και κρατικός μηχανισμός πετάνε το «μπαλάκι» των ευθυνών ο ένας στον άλλο για την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί. Την ίδια στιγμή, η κατάσταση είναι απελπιστική στον Άγιο Στέφανο, το Διόνυσο, τον Κάλαμο και σε άλλες περιοχές όπου οι κάτοικοι ακόμη δεν έχουν ρεύμα και έχουν φτάσει στα όριά τους.

Η ένταση μεταφέρθηκε και στη Βουλή όπου συζητείται το νομοσχέδιο για τις αλλαγές στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Για κάποιους η υπομονή έχει τελειώσει. Έχουν μικρά παιδιά, ανθρώπους ηλικιωμένους. Μόνη διέξοδος να φύγουν από τα σπίτια τους.

Με σημερινή του ανακοίνωση ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει ότι συνεχίζονται οι εργασίες των συνεργείων του στις γραμμές Μέσης Τάσης στις περιοχές Εκάλη, Διόνυσο, Άγιο Στέφανο, Κρυονέρι, Άνοιξη, Δροσιά και Κάλαμο.

Δέντρο έπεσε σε σοφίτα σπιτιού στην Άνοιξη

Στην Άνοιξη, σε ένα σπίτι που παραμένει χωρίς ρεύμα ενώ ένα τεράστιο δέντρο έχει πέσει στη σοφίτα του, βρέθηκε η κάμερα του MEGA. Από την πτώση του δέντρου από θαύμα δεν τραυματίστηκε κάποιος από τους ενοίκους του σπιτιού.

Η υπομονή των κατοίκων έχει εξαντληθεί, καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα με την ηλεκτροδότηση εδώ και πέντε ημέρες. Κάποιοι αναγκάστηκαν να αγοράσουν γεννήτριες, προκειμένου να ζεσταθούν.

Σημειώνεται ότι από το πρωί έχουν ανοίξει τα καταστήματα που πουλάνε θερμαντικά είδη αλλά και τα σιδεράδικα για να μπορέσει να εξυπηρετηθεί ο κόσμος, ενώ και ο δήμος Διονύσου αλλά και Ωρωπού έχουν τεθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης όπως έγραψε το dikastiko.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι το μεσημέρι αναμένεται να αποκατασταθεί η μέση τάση στην ηλεκτροδότηση, και μετά θα ξεκινήσουν οι προσπάθειες για την αποκατάσταση της χαμηλής τάσης.

Το τηλεφωνικό κέντρο του ΔΕΔΔΗΕ έχει πάρει «φωτιά», με τους πολίτες να καταγγέλλουν ότι δεν έχουν καμία ενημέρωση για το πότε θα λυθεί το πρόβλημα.

ΠΗΓΗ: MEGATV

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις
ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr



ΠΗΓΗ