Μεγάλα προβλήματα δημιούργησαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα με βροχή και χαλαζόπτωση τα οποία πλήττουν από το απόγευμα την κεντρική Λέσβο.

Η  κακοκαιρία έχει δημιουργήσει προβλήματα στην περιοχή της Καλλονής και στην Αγία Παρασκευή. Επίσης, δυνατή νεροποντή έπεσε στην πόλη της Μυτιλήνης.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα καταγράφονται επί της εθνικής οδού Καλλονής – Μυτιλήνης στην θέση «Κατσαρά», ένα χιλιόμετρο έξω από την Αρίσβη, όπου η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται με μεγάλη δυσκολία, καθώς και στην είσοδο της Αγίας Παρασκευής.

Μικρότερα προβλήματα από την νεροποντή σε Καλλονή, Αρίσβη και Σκάλα Καλλονής, ενώ υπάρχει κατολίσθηση στον Περιφερειακό δρόμο της Αγίας Παρασκευής και σε άλλα σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου. Τα συνεργεία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και του Δήμου Δυτικής Λέσβου βρίσκονται στο δρόμο για την αποκατάσταση των ζημιών.

Σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχης Βέρρος, τονίζει: «Μεγάλα προβλήματα στην κυκλοφορία επί της Εθνικής οδού Καλλονής – Μυτιλήνης στην θέση «Κατσαρά», ένα χιλιόμετρο έξω από την Αρίσβη. Προβλήματα στην Καλλονή, στην Αρίσβη και στην Σκάλα. Κατολίσθηση στον Περιφερειακό της Αγ. Παρασκευής. Προβλήματα σε όλο το Επαρχιακό δίκτυο του Δήμου. Συνεργεία του Δήμου είναι όλα έξω. Να προσέχετε πολύ».

Πηγή: kalloninews.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις
ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr



ΠΗΓΗ