Ξεχωριστή δικογραφία έχει ήδη σχηματιστεί για την υπόθεση της 12χρονης (το 2017) αθλήτριας της πάλης για την κακοποίησή της από τον τότε προπονητής της. Ο κατηγορούμενος προπονητής της έχει καταδικαστεί σε 12 χρόνια για αποπλάνηση ανηλίκου και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, ενώ εκκρεμεί το δευτεροβάθμιο δικαστήριο. Σύμφωνα με το υπόμνημα, όλα όσα συνέβησαν στην 12χρονη ήταν εν γνώση της διοίκησης της Ομοσπονδίας, η οποία συγκάλυπτε τον προπονητή.

Στο υπόμνημα « φωτιά» που κατέθεσαν στην Εισαγγελέα Αθλητισμού οι γονείς αναφέρουν πως οι διάφορες καταγγελίες που έχουν γίνει κατά προηγούμενων διοικήσεων της Ομοσπονδίας, αφορούν αξιόποινες πράξεις που τελέστηκαν στο πλαίσιο εγκληματικής οργάνωσης.

Καταγγέλουν επίσης πως οι εμπλεκόμενοι φέρονται να έχουν προχωρήσει σε σωρεία πράξεων που σχετίζονται με κατάχρηση εξουσίας και πως υπάρχει ενδεχόμενο και για ύπαρξη κυκλώματος μαστροπείας.

Υποστηρίζουν δε πως υπάρχουν συγκεκριμένα πρόσωπα που γνώριζαν τί συνέβαινε εντός της Ομοσπονδίας, τα οποία μέχρι σήμερα εξακολουθούν να ασκούν επιρροή και προτείνουν συνολικά 5 μάρτυρες, μεταξύ των οποίων και έναν προπονητή, τον οποίο κατονομάζουν. Πρόκειται για άτομο, το οποίο όπως σημειώνουν έχει παραδεχθεί ότι εξωθήθηκε σε μαστροπεία.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις
ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr



ΠΗΓΗ