Η “Μήδεια” ετοίμασε βαλίτσες για να εγκαταλείψει την Αττική και σιγά σιγά αποκαθίστανται τα προβλήματα στους δρόμους δίχως να σημαίνει πως και σήμερα δεν θα είναι μια δύσκολη μέρα κυρίως λόγω του παγετού.

Κανονικά η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών -Λαμίας

Λόγω ύφεσης των καιρικών φαινομένων από ώρα 04:00 της 17/02/2021 δίνεται στην κυκλοφορία το τμήμα της νέας εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας από τη Γέφυρα Καλυφτάκη (Κηφισιά) έως τα όρια με τον Νομό Βοιωτίας, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών. Σημειώνεται ότι από την Βοιωτία και πάνω η κυκλοφορία στην εθνική οδό διεξάγεται κανονικά

ΟΑΣΑ: Μετά τις 7 π.μ. ξεκίνησαν τα δρομολόγια των λεωφορείων

Μετά τις 7 το πρωί ξεκίνησαν σήμερα τα δρομολόγια των λεωφορείων-σε όσα το επιτρέπουν οι συνθήκες να πραγματοποιηθούν- αφού λόγω των ισχυρών χιονοπτώσεων που επικράτησαν και χθες σε όλη την Αττική είναι αυξημένος ο κίνδυνος εμφάνισης παγετού κατά τις πρώτες πρωινές ώρες.

Προτεραιότητα δίνεται στο κέντρο της Αθήνας και του Πειραιά με στόχο να καλυφθούν οι κεντρικοί οδικοί άξονες, ενώ παράλληλα θα καταβάλλονται προσπάθειες για να κυκλοφορήσουν οχήματα στους κεντρικούς άξονες των βορείων, νοτίων και δυτικών προαστίων.

Από χθες ο ΟΑΣΑ σε συνεργασία με τις θυγατρικές εταιρείες ΣΤΑΣΥ και ΟΣΥ, προσπαθούν ώστε να αποκατασταθεί, εκεί που το επιτρέψουν οι συνθήκες, η σημερινή εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού από τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον ΟΑΣΑ, εποπτικά συνεργεία της ΟΣΥ σε συνεργασία με την Τροχαία Αττικής διενεργούν αυτοψίες προκειμένου να διαπιστωθεί η δυνατότητα εκτέλεσης δρομολογίων σε όλο το δίκτυο.

Ωστόσο μέχρι και χθες αργά το βράδυ τα δεδομένα στο οδικό δίκτυο της Αθήνας καθιστούσαν πολύ δύσκολη την εκτέλεση των πρωινών δρομολογίων ειδικά στα βορειοδυτικά και βορειοανατολικά προάστια της Αθήνας. Στη διάρκεια της ημέρας θα επανεκτιμηθεί η δυνατότητα εκτέλεσης δρομολογίων στις συγκεκριμένες γραμμές.

Κανονικά τα δρομολόγια του τρένου από Πειραιά έως Κηφισιά

Ομαλοποιήθηκαν πλήρως τα δρομολόγια του τρένου, της γραμμής 1 της ΣΤΑΣΥ και γίνονται από τον Πειραιά έως την Κηφισιά.

Δεν φτάνει ως το αεροδρόμιο το μετρό 

Οι γραμμές 2 και 3 του μετρό θα λειτουργούν κανονικά, όπως και χθες, εκτός από το τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Κανονικά τα δρομολόγια του ΤΡΑΜ

Τέλος, κανονικά διεξάγονται τα δρομολόγια του τραμ σε ολόκληρο το δίκτυο του.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΒΙΝΤΕΟ: MEGATV

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις
ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr



ΠΗΓΗ