Θρίλερ σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη καθώς αγνοείται 24χρονος πασίγνωστος ράπερ, ενώ πριν χαθούν τα ίχνη του άφησε να εννοηθεί μέσω ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα ότι θα αυτοκτονήσει.

Το βράδυ της Τρίτης ενεργοποιήθηκαν και επίσημα οι μηχανισμοί για τον εντοπισμό του νεαρού ράπερ, που αγνοείται από το βράδυ της Δευτέρας, καθώς η γιαγιά του προχώρησε σε δήλωση εξαφάνισης στο Τ.Α. Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης. Έκτοτε η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του με τις έρευνες μέχρι στιγμής να παραμένουν άκαρπες.

Το χρονικό της υπόθεσης

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Δευτέρα ο ίδιος ο μουσικός ανέβασε βίντεο στα social media αποχαιρετώντας φίλους, γνωστούς και εχθρούς, αφήνοντας να εννοηθεί πως θα αυτοκτονήσει.

Το βίντεο ανέβηκε στο Instagram του μετά τη 1 το βράδυ της Δευτέρας και οι αρχές ενημερώθηκαν για αυτό νωρίς το πρωί της Τρίτης, ενώ την νύχτα υπήρχε κινητοποίηση από τους χρήστες της πλατφόρμας κοινοποιώντας το βίντεο και ζητώντας άμεση παρέμβαση των αρχών για να τον αποτρέψουν.

Ο 24χρονος αναφέρεται στην ύπαρξη ενός άλλου βίντεο που ανέβηκε από τρίτους στο Instagram και τον δείχνει να έχει ερωτική επαφή με μια κοπέλα.

ΠΗΓΗ: makthes.gr/ΦΩΤΟ ράπερ: newsit.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις
ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr



ΠΗΓΗ