Στον ανακριτή παραπέμφθηκαν να απολογηθούν οι επτά ανήλικοι που συνελήφθησαν στην Θεσσαλονίκη ύστερα από καταγγελία 14χρονης ότι προέβησαν σε ασελγείς πράξεις εις βάρος της.

Η εισαγγελέας ποινικής δίωξης -ενώπιον την οποίας οδηγήθηκαν- τους απήγγειλε κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος και κατόπιν τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή από τον οποίο πήραν προθεσμία για τη Δευτέρα.

Συγκεκριμένα κατηγορούνται για βιασμό κατά συναυτουργία, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συναυτουργία και γενετήσια πράξη με πρόσωπο κάτω των 15 ετών

Μέχρι τότε παραμένουν σε καθεστώς κράτησης.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά είναι ηλικίας 13 έως 17 ετών. Σύμφωνα με την 14χρονη, το καταγγελλόμενο περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης όταν η ίδια μετέβη σε εγκαταλελειμμένο οίκημα στην Περαια, όπου βρισκόταν ένας συνομήλικός της με έξι ακόμη φίλους του.

Μετά την καταγγελία στην αστυνομία ακολούθησε η σύλληψη των επτά ανήλικων αγοριών.

Η 14χρονη, αμέσως μετά σε άθλια κατάσταση πήγε στην καλύτερη της φίλη και με δάκρυα στα μάτια εξομολογήθηκε όσα είχε περάσει από τους συμμαθητές της. Της ζήτησε μάλιστα να μην πει τίποτα σε κανέναν γιατί ντρεπόταν.

 
Όμως η φίλη της τα είπε στη μητέρα της και εκείνη με τη σειρά της ειδοποίησε τη μητέρα της ανήλικης. 

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις
ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr



ΠΗΓΗ