Στη Δικαιοσύνη κατά του ράπερ “Lamanif” θα προσφύγει η 30χρονη γυναίκα που καταγγέλεται από τον 24χρονο για εκβιασμό.

Τόσο η ίδια όσο και ο δικηγόρος της Μιχάλης Βέρρος μίλησαν το πρωί της Κυριακής στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή “Πρωϊνοί Τύποι”.

Τι λέει η 30χρονη

Δημοσιογράφος: Σας κατηγορεί ο ράπερ ότι έχετε ιδιαίτερες σεξουαλικές προτιμήσεις και τον παρασύρατε σε αυτές

30χρονη: Δεν έχω ιδαίτερες σεξουαλικές προτιμήσεις, θεωρώ τον εαυτό μου συντηρητικό σε αυτό το θέμα. Τα περί αφεντών είναι ένα τεράστιο ψέμα, ούτε καν γνωρίζω τι σημαίνει ακριβώς. Αντίθετα, ο ράπερ Lamanif έχει τέτοιου είδους προτιμήσεις και αυτός προσπάθησε να με παρασύρει σε αυτές. Είναι άνανδρο από μέρους του να διαδίδει αυτά τα ψέματα.

Δημοσιογράφος: Σύμφωνα με τον μηνυτή τον εκβιάζατε να σας δώσει χρήματα για να μη δημοσιευτεί το επίμαχο βίντεο

30χρονη: Ποτέ δεν εκβίασα κανέναν. Είναι αστείος αυτό ο ισχυρισμός, δεν έχω ανάγκη να εκβιάσω κανέναν και γι΄αυτές τις καταγγελίες θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη.

Δημοσιογράφος: Για ποιο λόγο δώσατε το βίντεο στον άλλο ράπερ;

30χρονη: Δυστυχώς, από απερισκεψία και χάρη της φιλίας, έπειτα από μεγάλη πίεση παραχώρησα το επίμαχο βίντεο σε έναν παιδικό μου φίλο. Δεν είχα κάποιο λόγο για την πράξη αυτή, ούτε ποτέ σκέφτηκα ότι μπορεί να προκαλέσει τόσο μεγάλη αναταραχή.

“Αρνούμαστε όλες τις κατηγορίες δεν υπάρχει κανένα κύκλωμα εκβιαστών. Δεν έγινε κανένας απολύτως εκβιασμός” υποστήριξε ο δικηγόρος της Μιχαήλ Βέρρος.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση εκβιασμού, έχουν βάλει στο μικροσκόπιο το κινητό τηλέφωνο, αλλά και τον ηλεκτρονικό υπολογιστή της 30χρονης, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν προκύπτουν σε βάρος της κατηγορίες.

ΒΙΝΤΕΟ: ΑΝΤ1

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις
ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr



ΠΗΓΗ