Η Άννα Διαμαντοπούλου, με ανάρτηση της στο twitter, ανακοίνωσε την αποχώρηση της από την κούρσα για την προεδρία του ΟΟΣΑ, όπου είχε φτάσει στις τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες.

«Αποφάσισα να αποσύρω την υποψηφιότητά μου για γενική γραμματέας του ΟΟΣΑ σε μια προσπάθεια διευκολύνω τις διαδικασίες συναίνεσης στην επιλογή που θα γίνει», αναφέρει χαρακτηριστικά».

«Είμαι ευγνώμων στον πρωθυπουργό για την συνεχή του εμπιστοσύνη και υποστήριξη. Είμαι επίσης ευγνώμων σε όλες της χώρες – μέλη των οποίων η στήριξη κατέταξε την υποψηφιότητά μου στις τρεις κορυφαίες», συμπλήρωσε η κυρία Διαμαντοπούλου.

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη Συγχαρητήρια ανάρτηση προς την Άννα Διαμαντοπούλου όσον αφορά την καμπάνια της για το αξίωμα της ΓΓ του ΟΟΣΑ, έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στην Άννα Διαμαντοπούλου για μια πραγματικά εμπνευσμένη εκστρατεία και πολλές ευχαριστίες στις χώρες μέλη που υποστήριξαν την υποψηφιότητά της. Ενόψει των μεγάλων προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε όλοι, η Ελλάδα παραμένει προσηλωμένη σε μια ολοένα στενότερη συνεργασία εντός του πλαισίου του ΟΟΣΑ», αναφέρει στο tweet του ο πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις
ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr





ΠΗΓΗ