Εντός τριών ημερών καλεί τον δικηγόρο Γιώργο Γεραρή να ανακαλέσει τις δηλώσεις εναντίον του, ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, με αφορμή όσα ανέφερε για καταγγελία ηθοποιού πως υπέστη ξυλοδαρμό στη διάρκεια θεατρικής παράστασης.

«Οι ισχυρισμοί σας είναι καθ’ όλα ψευδείς και συκοφαντικοί, προσβάλλουν βάναυσα την τιμή μου και την υπόστασή μου ως επαγγελματία ηθοποιού με μακρά και επιτυχημένη πορεία, τόσο στο θεατρικό σανίδι όσο και στον κινηματογράφο και την τηλεόραση» αναφέρει στο εξώδικό του.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης προχώρησε σε αυτή την ενέργεια μετά τις δηλώσεις του δικηγόρου, Γιώργου Γεραρή, περί ξυλοδαρμού ηθοποιού στο πλαίσιο κάποιας θεατρικής σκηνής. Όπως είχε καταγγελθεί ο συγκεκριμένος ηθοποιός είχε μετατραπεί σε «σάκο του μποξ» και δεχόταν βάναυσα χτυπήματα από τον κ. Φιλιππίδη.

Ωστόσο, ο ίδιος διατείνεται πως πρόκειται για ισχυρισμούς εμπαθούς συμπεριφοράς από τον δικηγόρο και ότι «ουδέποτε έχω εκμεταλλευτεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο θεατρικό έργο ή θεατρική σκηνή για να ασκήσω οποιουδήποτε είδους σεξουαλική, σωματική, ψυχολογική ή άλλη βία σε συνάδελφό μου, πολλώ δε μάλλον για να τον τραυματίσω».

Σημειώνεται ότι, ο συγκεκριμένος δικηγόρος έναντι του οποίου στρέφεται ο ηθοποιός εκπροσωπεί επίσης τις Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τη Λένα Δροσάκη.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις
ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr



ΠΗΓΗ