Όπως ανακοινώθηκε από τη ΝΔ με απόφαση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Γιώργου Στεργίου αναστέλλεται η κομματική ιδιότητα των Δήμητρας Ακριτίδου και Δρόσου Τσαβλή καθώς και των δικαιωμάτων που απορρέουν από αυτήν.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας ζήτησε τις παραιτήσεις τους από τον Δήμο για λόγους ηθικής τάξης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ο δήμαρχος απάλλαξε των καθηκόντων της την αντιδήμαρχο Παιδείας Δήμητρα Ακριτίδου , ενώ κάλεσε και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης Δρόσο Τσαβλή, να υποβάλει την παραίτησή του στο Σώμα, στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση.

Ο κ. Ζέρβας, μέσω ανακοίνωσης, ευχαρίστησε την αντιδήμαρχο κ. Ακριτίδου και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Τσαβλή για την έως τώρα προσφορά τους, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως «λόγοι ηθικής τάξης δεν επιτρέπουν την παραμονή τους στη διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης».

ΣΥΡΙΖΑ : «Πλιάτσικο αρίστων της ΝΔ» με παράτυπους εμβολιασμούς

Την κυβέρνηση κατηγορεί με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «πλιάτσικο» και για εμβολιασμούς εκτός σειράς 24 «γαλάζιων» στελεχών στη Θεσσαλονίκη.

«Το πλιάτσικο των αρίστων της ΝΔ έχει ξεπεράσει πια κάθε όριο», σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και αναφέρεται ότι «συνεχίζουν πιστά το παράδειγμα που έδωσε ο κ. Μητσοτάκης με τους συνεργάτες του».

Η Κουμουνδούρου τονίζει, μάλιστα, ότι «μετά τον γαλάζιο Περιφερειάρχη Δωδεκανήσου, ο οποίος έκλεψε τη σειρά κάποιου συμπολίτη μας, έφτασαν στο σημείο να εμβολιάσουν παράτυπα 24 «γαλάζια» στελέχη στη Θεσσαλονίκη, με εμβόλια που προορίζονταν για μικρά παιδιά με αναπηρία».

Και καταλήγει πως «η χυδαιότητά τους έχει ξεπεράσει πλέον και την πιο νοσηρή φαντασία».

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα η ΝΔ είχε αναστείλει την κομματική ιδιότητα δύο στελεχών από την Θεσσαλονίκη, της Δήμητρας Ακριτίδου και του Δρόσου Τσαβλή, που φέρεται να εμπλέκονται σε παράτυπους – εκτός σειράς – εμβολιασμούς.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις
ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr



ΠΗΓΗ