Δυνατότητα υποβολής αίτησης ένταξης στην επιστρεπτέα προκαταβολή 5 έχουν όσοι δικηγόροι δήλωσαν τα στοιχεία τους στη σχετική πλατφόρμα μέχρι τις 19 Ιανουαρίου, αλλά δεν κατέθεσαν και την απαιτούμενη αίτηση για χρηματοδοτική ενίσχυση.

Μετά από παρέμβασή του, ο ΔΣΑ σε ανακοίνωσή του αναφέρει πως υπάρχει η «δυνατότητα να υποβάλουν κατ’ εξαίρεση αίτηση ένταξης όσοι δικαιούχοι δήλωσαν τα στοιχεία εσόδων τους, αλλά δεν υπέβαλαν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος».

Σύμφωνα με ενημέρωση του υπουργείου Οικονομικών, «παρέχεται η δυνατότητα να υποβάλουν κατ’ εξαίρεση αίτηση ένταξης στην Επιστρεπτέα Προκαταβολή 5, όσοι δικαιούχοι δήλωσαν έως τις 19 Ιανουαρίου 2021 στοιχεία στην εφαρμογή «Τα Έσοδά μου», στην πλατφόρμα “myBusinessSupport”, αλλά δεν συμπλήρωσαν μέχρι τότε τη σχετική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη χρηματοδοτική ενίσχυση».

Με τον τρόπο αυτό, όπως επισημαίνεται, αντιμετωπίζεται το γεγονός ότι υπήρξαν δικαιούχοι που αποκλείστηκαν από τη διαδικασία, επειδή εκ παραδρομής δεν υπέβαλαν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, παρότι δήλωσαν τα στοιχεία εσόδων τους στη σχετική εφαρμογή της πλατφόρμας “myBusinessSupport”.

Σε κάθε περίπτωση η προθεσμία οριστικής υποβολής της αίτησης λήγει την Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2021.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών ΕΔΩ

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις
ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr



ΠΗΓΗ