Στην υποβολή δηλώσεως υποστήριξης της κατηγορίας σε βάρος των 4 κατηγορούμενων για βιασμό και συνέργεια σε βιασμό, προχώρησαν οι γονείς της 15χρονης στη Ρόδο, που κατήγγειλαν το περιστατικό.

Οι δύο ανήλικοι κατηγορούμενοι, ηλικίας 16 και 15 ετών, που συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, απολογήθηκαν προ ημερών και ο πρώτος αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και εκκρεμεί η απολογία των συγκατηγορούμενων τους, ηλικίας 17 και 21 ετών.

 

Προχθές, οι γονείς της 15χρονης συνοδευόμενοι από τον δικηγόρο κ. Γιάννη Χαρίτο, υπέβαλαν την δήλωση και κατά των 4, επισημαίνοντας ότι συνήργησαν στον βιασμό του παιδιού τους.

Όπως αναφέρει το dimokratiki.gr, την 29η Δεκεμβρίου 2020 το απόγευμα παρουσιάστηκε ενώπιον αστυνομικών της ζώνης ευθύνης του Α.Τ. Ιαλυσού η 35χρονη μητέρα της ανήλικης και υποστήριξε ότι την 28η Δεκεμβρίου αργά το βράδυ δέχτηκε ένα μήνυμα από συμμαθητή της κόρης της που της ζήτησε να συναντηθούν για να της εκθέσει ένα σοβαρό ζήτημα.

 

Την 29η Δεκεμβρίου το πρωί συναντήθηκαν και εκείνος της έδειξε μηνύματα που του έστειλε η κόρη της το προηγούμενο βράδυ και τον ενημέρωνε ότι 4 νεαροί ηλικίας από 16 έως 18 ετών την επιβίβασαν σε όχημα, που οδηγούσε ο ένας, χωρίς την θέλησή της, την έκαναν βόλτες κι αφού στάθμευσαν σε χώρο στάθμευσης εξήλθαν και ο ένας, μαθητής της Β’ Λυκείου, την ώθησε σε μια παράγκα και την βίασε.

 

Υποστήριξε ακόμη ότι ενώ την τραβούσε στη συγκεκριμένη παράγκα το παιδί επιχείρησε να τηλεφωνήσει σε συγγενείς της και ότι ο 16χρονος της πήρε το τηλέφωνο και το πέταξε σε μικρή απόσταση αλλά και ότι οι άλλοι 3 ανήλικοι παρακολουθούσαν τον συμβάν και δεν τον σταμάτησαν.

Η ανήλικη κόρη της, όπως είπε, έφυγε με όσες δυνάμεις της είχαν απομείνει και στον δρόμο συνάντησε δύο άτομα εκ των οποίων ο ένας εξάδελφος της, που την βοήθησαν να φτάσει στην οικία της.

Η ανήλικη, κατέθεσε παρουσία παιδοψυχίατρου και επιβεβαίωσε τα όσα κατήγγειλε η μητέρα της. Υποστήριξε συγκεκριμένα ότι δεν ήθελε να πάει βόλτα μαζί τους και ότι ο ένας πράγματι την έπιασε από το χέρι και την έβαλε στο αυτοκίνητο χωρίς να την χτυπήσει.

Πηγή: dimokratiki.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις
ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr



ΠΗΓΗ