Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ο ληστής των φαρμακείων με το μαχαίρι που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος σε Περιστέρι και Ίλιον.

Συνελήφθη στο Νέο Ηράκλειο, ενώ κινούνταν με το αυτοκίνητο που μετέβαινε στα φαρμακεία που λήστευε και στην κατοχή του βρέθηκαν ναρκωτικά και το μαχαίρι. Μάλιστα προσπάθησε να τα «ξεφορτωθεί» πετώντας τα στο έδαφος.

Χρειάστηκε να συσταθεί ειδικό κλιμάκιο της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Δυτικής Αττικής, προκειμένου να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο ληστής.

Σε βίντεο ντοκουμέντο από την δράση του, το οποίο φέρνει στη δημοσιότητα το MEGA, φαίνεται ο δράστης να μπαίνει στο φαρμακείο και ακινητοποιώντας τους υπαλλήλους και υπό την απειλή μαχαιριού, αρπάζει τις εισπράξεις.

Όπως μάλιστα προέκυψε προμήθευε ναρκωτικά έναν 49χρονο και έναν 43 χρονο που επίσης συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης οι αστυνομικοί κατάσχεσαν μεταξύ άλλων, 166,7 γραμμάρια μεθαδόνης, 20,4 γραμμάρια ηρωίνη, 3,5 γραμμάρια κοκαΐνη και 709 ευρώ. Μέχρι στιγμής έχει διαπιστωθεί η εμπλοκή του 40χρονου σε 3 ληστείες.

ΠΗΓΗ: newpost.gr/ΒΙΝΤΕΟ: megatv

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις
ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr



ΠΗΓΗ