Βαρύ πένθος στη Λάρισα για τους δύο γιατρούς που έχασαν τη ζωή τους το μεσημέρι της Πέμπτης όταν τους καταπλάκωσε χιονοστιβάδα στον Όλυμπο όπως έγραψε το dikastiko.gr

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας οι πάντες είναι μουδιασμένοι και βυθισμένοι στη θλίψη για τον αδόκητο χαμό των συναδέλφων τους που βρίσκονταν στην πρώτη γραμμή της μάχης του πολέμου με την πανδημία του κορονοϊού, αμφότεροι στελέχη ΜΕΘ, -σώζοντας δεκάδες πολίτες– και δεν μπορούν να πιστέψουν το τραγικό παιχνίδι που τους έπαιξε η μοίρα.

 

(Στη φωτό ο 49χρονος αναισθησιολόγος Θοδωρής Χατζόπουλος) 

Ο Θόδωρος Χατζόπουλος, αναισθησιολόγος από την Αγιά Λάρισας, 49 ετών και πατέρας ενός παιδιού και ο Τηλέμαχος Ζαφείρης, παθολόγος-εντατικολόγος, από τη Ραψάνη, 46 ετών και πατέρας τριών παιδιών μεταφέρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους στο Κ.Υ Ελασσόνας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Αργά τη νύχτα οι σοροί τους έφτασαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας για την αναγνώριση από τους οικείους τους.

 

Σε κλίμα οδύνης τους υποδέχτηκαν σύσσωμο το ιατρικό προσωπικό, νοσηλευτές και άλλοι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου.

Οι δυο γιατροί είχαν πάρει το ρεπό τους και ανέβηκαν στον Όλυμπο για να κάνουν ορειβατικό σκι, αγαπημένο τους χόμπι. Δεν ήταν η πρώτη φορά, είχαν ανεβεί πολλές φορές στο παρελθόν.

 

(Στη φωτό ο 46χρονος παθολόγος Τηλέμαχος Ζαφειρίδης) 

Όλοι οι συνάδελφοί τους είναι συντετριμμένοι και αδυνατούν να πιστέψουν την τραγική τους μοίρα.

Σε δηλώσεις του στο onlarissa.gr, ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας κ. Γρηγόρης Βλαχάκης τονίζει τα εξής: «Είμαστε συγκλονισμένοι. Ήταν στελέχη πρώτης γραμμής για το νοσοκομείο. Η απώλεια είναι μεγάλη και δεν αναπληρώνεται. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους τους.»

 

 

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ/onlarissa.gr

ΦΩΤΟ: onlarissa.gr/BINTEO: megatv

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις
ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr



ΠΗΓΗ