Μετά τη συγγνώμη που ζήτησε η 36χρονη καθηγήτρια των βορείων προαστίων που κατηγορείται για την αποπλάνηση του 13χρονου μαθητή της, μέσω του δικηγόρου της όπως έγραψε το dikastiko.gr, λέει πως προτεραιότητά της είναι η προστασία του ανήλικου.

Αυτή άλλωστε είναι και η υπερασπιστική της γραμμή. Νέα παρέμβαση του δικηγόρου της Απόστολου Κόντου, έγινε το μεσημέρι της Κυριακής και το θέμα της απολογίας της καθηγήτριας καθώς εσφαλμένα διακινείται η πληροφορία ότι θα γινόταν αύριο ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του δικηγόρου Απόστολου Κόντου

Μετά λύπης μας διαπιστώνουμε πως το τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί πλήθος δημοσιευμάτων με ανακρίβειες αναφορικά με την κατηγορούμενη και την εν γενεί υπόθεση.

Κατανοώντας το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον και σεβόμενοι των μόχθο των εργαζόμενων στα ΜΜΕ, οφείλουμε να ενημερώσουμε πως έχει διαρρεύσει εσφαλμένως ότι η εντολέας μας θα απολογηθεί τη Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου.

Επισημαίνεται πως από πλευράς μας θα τηρήσουμε μέχρι κεραίας τους όρους της μυστικότητας της ανάκρισης, όπως ο νόμος και η δεοντολογία μας επιβάλει. Ιερό καθήκον όλων μας δεν μπορεί παρά είναι η προστασία του ψυχισμού του 14 χρονου ανηλίκου και της γαλήνης της οικογένειας του. Την ίδια ευαισθησία οφείλουμε να επιδείξουμε στην ανήλικη κόρη της κατηγορούμενης και την οικογένεια της, των οποίων η ιδιωτικότητα συνθλίβεται καθημερινά.

Μετά τιμής, Απόστολος Κόντος

Φωτογραφία Απόστολου Κόντου από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις
ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr



ΠΗΓΗ