“Βροχή” οι καταγγελίες για τον Δημήτρη Λιγνάδη ο οποίος σήμερα στις 12 το μεσημέρι θα προσέλθει στα δικαστήρια της Ευελπίδων με τον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια για να ζητήσει προθεσμία μίας ημέρας για την απολογία του όπως έγραψε το dikastiko.gr

Η δακτυλοσκόπηση του σκηνοθέτη αποκάλυψε το καλά κρυμμένο μυστικό 

Στο μεταξύ, μια παλιά ιστορία, από το1984 με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Λιγνάδη βλέπει 36 χρόνια μετά το φως της δημοσιότητας.
Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ ο Δημήτρης Λιγνάδης έκανε παρέα με ζευγάρι καλλιτεχνών και προσπάθησε να προσεγγίσει τον 14χρονο γιο τους πιέζοντας πολύ το παιδί «να δεχθεί τη φύση του».

Στη συνέχεια το παιδί έκοψε τις φλέβες του, διεκομίσθη στο νοσοκομείο, ενώ για ένα χρόνο ο ίδιος δεν αποκάλυπτε στους γονείς του, τους λόγους που τον οδήγησαν σε απόπειρα αυτοκτονίας.

Όταν το παιδί τελικά μίλησε στους γονείς του, για το τι συνέβη, εκείνοι έκαναν αμέσως μήνυση με τον τον Δημήτρη Λιγνάδη να δίνει στις αρχές τα δακτυλικά του αποτυπώματα.

Οι γονείς του αγοριού τελικά απέσυραν τη μήνυση για αν μην κάνουν κακό στο παιδί τους, και έτσι το ποινικό μητρώο του κ. Λιγνάδη παρέμενε καθαρό, μέχρι την πρόσφατη σύλληψή του που τον οδήγησε στην ΓΑΔΑ. Η νέα δακτυλοσκόπηση, με αφορμή τα νέα περιστατικά, έφερε στο φως την συγκεκριμένη μήνυση.

ΠΗΓΗ: MEGATV

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις
ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr



ΠΗΓΗ