Έχασε τον 5χρονο γιο της το 2016, όταν βρήκε φρικτό θάνατο από σκυλιά ροτβάιλερ που βρίσκονταν σε κτήμα το οποίο είχαν επισκεφτεί για το Πάσχα. Ο 5χρονος Στάθης δέχθηκε επίθεση από τα σκυλιά και μετά τη διακομιδή του σε νοσοκομείο Κοζάνης της περιοχής κατέληξε.

Τώρα, ο ιδιοκτήτης των σκυλιών ζητάει αποζημίωση 200.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της μητέρας του 5χρονου, για κάποιες δηλώσεις που έκανε πριν από τρία χρόνια, γεγονός που όπως ισχυρίζεται του προκάλεσε οικονομική ζημία και ηθική βλάβη.

Αυτό αναφέρει σε αγωγή που κατέθεσε.

Ωστόσο, ο δικηγόρος της μητέρας, Ζήσης Βρίκος, υπογράμμισε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Πρωϊνοί Τύποι» πως μέσω αυτής καταδεικνύεται πως παρακολουθεί τη μητέρα και πρόκειται για χαρακτηριστική περίπτωση εκφοβισμού.

Παρ’ ότι, όπως επισημάνθηκε, είναι δικαίωμα του να προσφύγει σε οποιοδήποτε νομικό μέσο, αίσθηση έχουν προκαλέσει όσα αναφέρει στην αγωγή του, που δείχνουν πως παρακολουθεί την ιδιωτική ζωή της μητέρας μετά από χρόνια που συνέβη το τραγικό συμβάν.

«Είναι τρομακτικό να διαπιστώνεις ότι ο ιδιοκτήτης των σκύλων που σκότωσαν το παιδί σου πριν 5 χρόνια, παρακολουθεί κάθε κίνησή σου και έχει άποψη για κάθε επιλογή στη ζωή σου» δήλωσε η μητέρα του 5χρονου στον ΑΝΤ1.

«Κουνάει το δάχτυλο και υπαγορεύει συμπεριφορές» τόνισε ο συνήγορος της μητέρας, υπογραμμίζοντας πως στην αγωγή του καταγράφεται σχέση που είχε το 2018 με «κάποιον κύριο τάδε…» και ότι πήγαν και ταξίδι.

Γεγονότα, που αποδεικνύουν πως την παρακολουθεί, όπως αναφέρεται.

Σημειώνεται πως, η μητέρα σύμφωνα με το δικηγόρο της έχει φύγει από την Κοζάνη και εργάζεται ως οικοδόμος.

Αρχικά, το δικαστήριο επιδίκασε ως αποζημίωση στη μητέρα το ποσό των 150.000 ευρώ, αλλά όπως λέει η ίδια, ακόμα δεν έχει λάβει.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις
ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr



ΠΗΓΗ