Δεν το χωρά ανθρώπου νους αυτό που συνέβη στην Ρωσία. Μοιάζει με σενάριο ταινίας αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό με αποτέλεσμα να κοπεί το νήμα της ζωής ενός μωρού μόλις 6 μηνών.

Η αστυνομία εξετάζει αν ο 20χρονος, ο οποίος έχασε επίσης τη ζωή του, προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα, καθώς υπάρχουν αναφορές πως λίγη ώρα πριν από την ανείπωτη τραγωδία φώναζε στο παράθυρο «Πάρτε την καρδιά μου, πάρτε την ψυχή μου».

Ο νεαρός άνδρας προσγειώθηκε πάνω στο καρότσι του βρέφους μπροστά στα έντρομα μάτια της μητέρας του, η οποία έτυχε να περνάει εκείνη τη στιγμή από το σημείο στην πόλη Βόρονεζ της νοτιοδυτικής Ρωσίας, 500 περίπου χιλιόμετρα νότια της Μόσχας.

Το φρικιαστικό περιστατικό κατέγραψε μάλιστα κάμερα ασφαλείας, με αποτέλεσμα το βίντεο να κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, προκαλώντας αποτροπιασμό και επιτείνοντας την αίσθηση του σοκαριστικού.

Στη συνέχεια, η τρομοκρατημένη μητέρα σήκωσε το μωρό της και κρατώντας το στα χέρια της, φώναζε για βοήθεια, ενώ ο νεαρός άνδρας κείτονταν ακίνητος στην άσφαλτο.

Σοκαρισμένοι αυτόπτες μάρτυρες κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο και την αστυνομία.

​Ο 20χρονος πέθανε ακαριαία, ενώ το βρέφος, το οποίο ήταν μόλις έξι μηνών, άφησε την τελευταία του πνοή στο ασθενοφόρο, ενώ μεταφερόταν στο νοσοκομείο, καθώς τα μέλη των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης που έσπευσαν στο σημείο, δεν κατάφεραν να το κρατήσουν στη ζωή, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειές τους.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, το βρέφος ήταν το πρώτο παιδί της τραγικής μητέρας.

ΠΗΓΗ: sputniknews.gr
 

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις
ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr





ΠΗΓΗ