Δεν το χωρά ανθρώπου νους πως ένας καθηγητής στο Περιστέρι ο οποίος μάλιστα είχε και μακρινή συγγένεια με τον μαθητή που κατηγορείται πως κακοποίησε σεξουαλικά, κατάφερε επί χρόνια να εκτονώνει τις άρρωστες σεξουαλικές ορέξεις του πάνω στο ανήλικο παιδί.

Ωστόσο μετά από καταγγελία που κατατέθηκε από τους γονείς του 15χρονου (σήμερα) μαθητή, συνελήφθη χθες, Σάββατο, ο 62χρονος εν ενεργεία καθηγητής σε σχολείο του Περιστερίου. 

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο καθηγητής ειδικής αγωγής κακοποιούσε τον μαθητή επί επτά χρόνια, από όταν δηλαδή ο ανήλικος ήταν οκτώ χρονών, ενώ ο 62χρονος συνδεόταν και με μακρινή συγγένεια με την οικογένεια του μαθητή και για τον λόγο αυτό, ο ανήλικος πήγαινε αρκετές φορές στο σπίτι του καθηγητή, όπου και ασελγούσε σε βάρος του. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο 15χρονος, ο 62χρονος φέρεται να τον κακοποίησε σπίτι του, ακόμα και μπροστά σε τέσσερα άλλα άτομα.

Οι αστυνομικοί που προχώρησαν στη σύλληψη του καθηγητή έπειτα από το ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος του, κατάσχεσαν επίσης τον υπολογιστή, αλλά και το κινητό του για να ερευνήσουν τις συνομιλίες του, αλλά και να διαπιστώσουν αν υπήρξαν και άλλα θύματα του 62χρονου.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις
ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.grΠΗΓΗ