Σε κάθειρξη 20 ετών καταδικάστηκε  μια γυναίκα που είχε πετάξει το πτώμα της 2 ετών κόρης της σε μια λίμνη και κυκλοφορούσε με μια κούκλα ντυμένη με τα ρούχα της μικρής για να μην κινήσει υποψίες.

Η 23χρονη Tiaundra Christon κρίθηκε ένοχη για την υπόθεση, που όταν άρχισε το 2018,  ήταν απλώς μια ιστορία εξαφάνισης ενός μωρού.

Μια άνευ προηγουμένου έρευνα  άρχισε στο Τέξας, όταν η μητέρα-τέρας δήλωσε πως εξαφανίστηκε το παιδί της  από το πάρκινγκ.

Η Christon είχε επιστρέψει μόλις από ταξίδι στο Χιούστον όπου επισκέφτηκε τον σύντροφό της Kenny Hewett, σύμφωνα με τον εισαγγελέα.

Αυτόπτες μάρτυρες την είδαν μάλιστα αγκαλιά με το βρέφος, αλλά και το κλειστό κύκλωμα του σούπερ μάρκετ την έπιασε να σπρώχνει το καροτσάκι του μωρού. Μόνο που μέσα δεν είχε μωρό.

Η αστυνομία βρήκε μια κούκλα ντυμένη με τα ίδια ρούχα που φορούσε υποτίθεται η μικρή Hazana τη μέρα της εξαφάνισής της.

Η κούκλα εντοπίστηκε σε κάδο σκουπιδιών εκεί ακριβώς που είχε παρκάρει η δράστης το αυτοκίνητό της.

Η ανάκριση απέδωσε καρπούς: η Christon περιέφερε την κούκλα σε όλη την πόλη, από τη στιγμή που επέστρεψε από το ταξίδι της, «για να πιστέψουν όλοι πως ήταν το μωρό της», όπως δήλωσε ο εισαγγελέας.

Η γυναίκα  παραδέχτηκε τελικά πως η μικρή πέθανε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του Χιούστον. Και ότι εκείνη και ο σύντροφός της κακοποίησαν φριχτά το μωρό.

Το διεστραμμένο ζευγάρι πέταξε το κορίτσι σε λίμνη. Δεν στάθηκαν όμως τυχεροί, το πτώμα ξεβράστηκε μερικές μέρες αργότερα. Επίσημη αιτία θανάτου για το μωρό δεν υπήρξε ποτέ.

Η Christon δήλωσε αθώα. Ο σύντροφός της Hewett δήλωσε ένοχος τον Νοέμβριο του 2019.

Καταδικάστηκαν και οι δύο

 

 

 

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις
ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΠΗΓΗ