Στον ανακριτή οδηγείται το μεσημέρι της Τρίτης ο συνεπιβάτης του Αλκέτ Ριζάι, που συνελήφθη μετά από τυχαίο έλεγχο της ΕΛ.ΑΣ.

Όπως προέκυψε, ο άνδρας που βρισκόταν στο ίδιο αυτοκίνητο με τον Αλβανό βαρυποινίτη, ήταν φυγόδικος, αφού κατηγορείται για ανθρωποκτονία που φέρεται να είχε τελέσει έξω από μπαρ στη Γλυφάδα, το 2017.

Ο 45χρονος κατηγορούμενος είναι γνωστός στις αρχές, αφού εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις όπως απόπειρα εκβίασης επιχειρηματία.

Διέφευγε έως τώρα τη σύλληψη, έως τον τυχαίο έλεγχο από άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας, όπου βρισκόταν στο ίδιο αυτοκίνητο με τον Αλκέτ Ριζάι, ο οποίος ήταν σε άδεια από τις φυλακές Δομοκού.

Συγκεκριμένα ο 45χρονος Αλβανός, συνεπιβάτης του Αλκέτ Ριζάι, που συνελήφθη κατά την διάρκεια ελέγχου όπως έγραψε το dikastiko.gr , είναι ένα από τα ηγετικά στελέχη κυκλώματος της νύχτας και όπως φαίνεται έχει παραβιάσει τον μισό ποινικό κώδικα.

Ο 45χρονος Αλβανός είναι, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ένα από τα ηγετικά στελέχη κυκλώματος της νύχτας με παρελθόν στους εκβιασμούς, την προστασία σε μαγαζιά, τα ναρκωτικά και τις ληστείες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες των αρχών, η σύλληψη του 45χρονου έγινε λίγες ημέρες πριν φύγει από την χώρα. Αρχές Φεβρουαρίου επρόκειτο να αναχωρήσει για το εξωτερικό. Δεν θα ήταν, άλλωστε, η πρώτη φορά.

Η ΕΛΑΣ ερευνά ενδελεχώς τα ταξίδια που είχε πραγματοποιήσει ο 45χρονος το προηγούμενο διάστημα σε Μεγάλη Βρετανία αλλά και Αλβανία.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις
ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.grΠΗΓΗ