Δυο επικίνδυνοι ληστές έχουν εισβάλει σε φαρμακείο στις Αχαρνές. Οι δυο γυναίκες υπάλληλοι πανικοβάλλονται. Οι δράστες όμως με απολυτή ψυχραιμία κατευθύνονται προς την ταμειακή μηχανή.

Η μια από τις δυο εργαζόμενες προσπαθεί να κινηθεί προς την έξοδο για να σωθεί, όμως ο θηριωδής ληστής την ακινητοποιεί.

Την αναγκάζει να κάτσει με τα γόνατα στο πάτωμα και να σηκώσει τα χέρια ψηλά.

Οι δύο ληστές πλέον έχουν ακινητοποιήσει τις γυναίκες και αρπάζουν τα χρήματα που βρίσκονται στην ταμειακή μηχανή.

Ξήλωσαν ολόκληρη την ταμειακή

Το δίδυμο των ληστών όμως δεν σταματά εδώ, καθώς λίγα εικοσιτετράωρα μετά βάζει στο στόχαστρο ακόμη ένα φαρμακείο στη Δυτική Αττική.

Αυτήν τη φορά στο κατάστημα μπαίνει μόνο ο ένας, με τον συνεργό του να κάθεται στην πόρτα για να ελέγχει την περιοχή. Φορώντας κόκκινο φούτερ με κουκούλα, καλύπτει το πρόσωπό του από την κάμερα ασφαλείας.

Στο φαρμακείο βρίσκονται και πελάτες. Εκείνος όμως αδιαφορεί και αφού σπρώχνει προς τα αριστερά την υπάλληλο, τραβάει με δύναμη ολόκληρη την ταμειακή μηχανή, ξηλώνοντας τα καλώδια και αφού ρίχνει κάτω τα πάντα στο πέρασμά του, εξαφανίζεται.

Λήστευαν όποιο κατάστημα ήταν ανοιχτό

Οι δυο ληστές δε λήστευαν μόνο φαρμακεία. Ό,τι κατάστημα είναι ανοιχτό είναι στόχος για εκείνους. Η υπάλληλος ενός φούρνου θα έρθει αντιμέτωπη αυτήν τη φορά με τους κακοποιούς.

Στη θεά των δυο ληστών προσπαθεί να προστατευτεί και κατεβάζει την τζαμαρία. Ο ένας από τους δυο αρπάζει την κασετίνα με τα κέρματα χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ο συνεργός του μπαίνει στο εσωτερικό του φούρνου και πηγαίνει στην ταμειακή μηχανή παίρνοντας τις εισπράξεις.

Τέλος στην δράση των δυο επικίνδυνων σεσημασμένων κακοποιών έβαλαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών που κατάφεραν να τους ταυτοποιήσουν.

Περισσότερη φύλαξη στα φαρμακεία ζητούν οι επαγγελματίες, καθώς είναι από τα λίγα καταστήματα που παραμένουν ανοιχτά λόγω lockdown.

Από τη μέχρι τώρα έρευνα έχει διαπιστωθεί ότι είχαν διαπράξει έξι ληστείες και οχτώ κλοπές, με τις αρχές να εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να εμπλέκονται σε αρκετά περισσότερα περιστατικά

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.grΠΗΓΗ