Υπάρχουν και οι μπαταχτσήδες που ενώ μπορούν να πληρώσουν το λογαριασμό του ρεύματος δεν το κάνουν, υπάρχουν και οι άλλοι… οι τίμιοι, αυτοί που δίνουν μάχη να μεγαλώσουν τα παιδιά τους εν μέσω οικονομικής δυσπραγίας, απότοκο της πανδημίας του κορονοϊού.

Μια τέτοια περίπτωση, γροθιά στο στομάχι, έφερε στο φως μέσα από ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Ευθύμης Παιδαράκης.

Σύμφωνα με το inkomotini.news, ο κ. Παιδαράκης είναι ιδιωτικός υπάλληλος που έχει ως αντικείμενο διακοπές και επανασυνδέσεις ηλεκτρικού ρεύματος.

 

 

Η συγκλονιστική ανάρτηση του κ. Παιδαράκη:

“Την αξιοπρέπεια των ανθρώπων δεν την ποδοπατάμε… Τη ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ! Εντολή αποκοπής ρεύματος σε κάποιον οικισμό του νομού μας. Αφού έφτασα στον μετρητή και ξεκίνησα τη διαδικασία, έρχεται ο ιδιοκτήτης του σπιτιού με σκυμμένο το κεφάλι και μου λέει σχεδόν ψιθυριστά: “Σε παρακαλώ, κάνε υπομονή μια ώρα και μετά έλα κόψ’ το. Αυτή την ώρα κάνει το παιδί μου μάθημα μαθηματικών, σε παρακαλώ έλα λίγο αργότερα…”. Σειρά μου τώρα να σκύψω το κεφάλι και να ντρέπομαι να τον κοιτάξω… Ανάθεμά σε φτώχεια καταραμένη, μα κι ευλογημένη, γιατί μας κάνεις να γινόμαστε άνθρωποι και να σκύβουμε το κεφάλι μπροστά στην ανάγκη του άλλου… Ευλογημένη, γιατί μας ενώνεις πάνω στο αμόνι της ζωής αν και ξέρουμε πως το σφυρί της ανάγκης θα μας κτυπήσει αλύπητα!”.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, με τη συνδρομή πολιτών συγκεντρώθηκε τελικά το αναγκαίο ποσό για να αποφευχθεί για την ώρα η αποκοπή του ρεύματος.

ΠΗΓΗ: inkomotini.news

 

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.grΠΗΓΗ