Ο δικηγόρος Αλέξανδρος Μίντζιας μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ πως άτομο το όνομα του οποίου έχει ήδη ακουστεί αρκετά το τελευταίο διάστημα για αδικήματα σεξουαλικής παρενοχλήσεων, φέρεται να βίασε συνάδελφο του.

«Αυτός ο άνθρωπος έχει ακουστεί αρκετά αυτήν την περίοδο για παρόμοια αδικήματα σεξουαλικής παρενοχλήσεως και η καταγγέλλουσα είναι αρκετά γνωστή ηθοποιός και μέχρι πριν κάποια χρόνια στην επικαιρότητα» ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος.

«Πρόκειται για μια ιδιαίτερη περίπτωση. Πλέον ζει στο εξωτερικό και μου περιέγραψε την κατάστασή της. Τότε ανερχόμενη δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τον συγκεκριμένο ηθοποιό και σκηνοθέτη για να της προτείνει συνεργασία για θεατρικό έργο. Την κάλεσε στο σπίτι του, αν κι ο ίδιος είναι παντρεμένος, θεώρησε ότι δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό γιατί ήταν μέρα μεσημέρι. Μόλις εισήλθε στον χώρο του και μετά από 20 λεπτά συζήτησης για την δουλειά, πέρασε την συζήτηση σε πιο προσωπικά ζητήματα με την ηθοποιό να αντιδρά και να θέλει να αποχωρήσει από τον χώρο αλλά της είχε κλειδώσει την πόρτα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Αλέξανδρος Μίντζιας.

Στην συνέχεια ο δικηγόρος πρόσθεσε: «Δυστυχώς μιλάμε για μια υπόθεση βιασμού, όπου η ίδια αντιδρούσε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Δεν είχε την δύναμη να το αποφύγει. Αφού ολοκληρώθηκε η πράξη, άνοιξε την πόρτα και την έδιωξε, της είπε αν μιλήσεις οπουδήποτε θα σε καταστρέψω. Δεν της ήταν εύκολο να το πει σε δικούς της ανθρώπους κι είχε ντροπή κι ενοχή… Έχει γίνει ήδη η καταγγελία».

Πηγή: ΣΚΑΪ

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις
ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.grΠΗΓΗ