Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για τον ηθοποιό-σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη ο οποίος παραμένει κρατούμενος στη ΓΑΔΑ ενώ θα απολογηθεί στην ανακρίτρια την προσεχή Τετάρτη. Στο μεταξύ το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του είναι “καταπέλτης” όπως έγραψε το dikastiko.gr

Η κατάθεση που «έκαψε» τον Λιγνάδη

Όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως για τη 40χρονη γυναίκα που κατήγγελλε τον σκηνοθέτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 40χρονη ήταν ζευγάρι μέχρι και το 2017 με τον σκηνοθέτη, ενώ το 2016 η γυναίκα άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι οι ανήλικοι που μπαινοέβγαιναν στο σπίτι, δεν έρχονταν για εκπαιδευτικούς λόγους.

Μάλιστα, όταν απείλησε τον Δημήτρη Λιγνάδη ότι θα τον καταγγείλει στην αστυνομία, της είπε: «αν τολμήσεις να μιλήσεις θα πάρω όπλο και θα σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα».

Η γυναίκα, φοβούμενη για τη ζωή της, εγκατέλειψε τον σκηνοθέτη και πριν από λίγες μέρες κατέθεσε εναντίον του.

Αρνείται τις κατηγορίες ο Λιγνάδης

Ο γνωστός ηθοποιός-σκηνοθέτης ακόμα και τώρα μετά τη σύλληψη του, σύμφωνα με πληροφορίες, λέει στους δικούς του ανθρώπους πως δεν γνωρίζει τίποτα για τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Τις επόμενες ημέρες, μαζί με το δικηγόρο του, Νίκο Γεωργουλέα, θα μελετήσει τη δικογραφία και θα αποφασίσει την στάση που θα τηρήσει ενώπιον της ανακρίτριας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως θα δει και φωτογραφίες των φερόμενων ως θυμάτων προκειμένου να πει αν τους αναγνωρίζει.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του την προσεχή Τετάρτη, ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση, εάν δηλαδή θα προφυλακιστεί ή όχι.

ΠΗΓΗ: MEGATV

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις
ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.grΠΗΓΗ