Δεν είμαστε για τέτοια! Ειδικά ενώ μπαίνουμε στο τρίτο κύμα της πανδημίας κι ενώ μετράμε τα εμβόλια με το σταγονόμετρο στην Ε.Ε μέχρι να παραδοθούν οι νέες παρτίδες δόσεων από τις φαρμακοβιομηχανίες.

Το θέμα με τις δόσεις των εμβολίων που… πετάχτηκαν στα σκουπίδια  στα Ιωάννινα λόγω προβλήματος στα ψυγεία μετέδωσε το OPEN TV, αρχικά κάνοντας λόγο για 120 “χαμένες” δόσεις.

Ωστόσο, χθες Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου, ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους διευκρίνισε πως πετάχτηκαν 216 δόσεις, εξαιτίας βλάβης στον θερμοστάτη του ψυγείου που βρίσκεται στο Κέντρο Υγείας των Ιωαννίνων.

Όπως βέβαια εξήγησε ο κ. Θεμιστοκλέους, οι δόσεις αντικαταστάθηκαν, κανένα ραντεβού δεν ακυρώθηκε και όλοι οι προγραμματισμένοι εμβολιασμοί πραγματοποιήθηκαν κανονικά, χωρίς να ταλαιπωρηθεί κανένας πολίτης.

«Λόγω βλάβης στο καταγραφικό θερμοκρασίας ενός ψυγείου συντήρησης εμβολίων, που παρουσιάστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στο Κέντρο Υγείας Ιωαννίνων, αποσύρθηκαν για λόγους ασφαλείας 36 φιαλίδια που φυλάσσονταν στο συγκεκριμένο ψυγείο. Η ποσότητα των εμβολίων αντικαταστάθηκε άμεσα με νέα παράδοση, δεν χάθηκε κανένα ραντεβού και όλοι οι προγραμματισμένοι εμβολιασμοί στο Κέντρο Υγείας Ιωαννίνων πραγματοποιήθηκαν κανονικά, χωρίς να ταλαιπωρηθεί κανένας πολίτης», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δήλωσή του ο κ. Θεμιστοκλέους.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις
ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.grΠΗΓΗ