Διαψεύδει ο γνωστός ποινικολόγος Θ. Μαντάς πως ζητεί την παραίτηση του Δημ. Βερβεσού και με μια ξεκάθαρη δήλωση αφού χαρακτηρίζει ατυχές το περιστατικό του «πάρτι» στο γραφείο του προέδρου στον ΔΣΑ, υπογραμμίζει πως «ΣΥΝΕΧΙΖΩ να στηρίζω αταλαντευτά τα θεσμικά όργανα του Δικηγορικού Συλλόγου μας».

 

 

Αναφέρει χαρακτηριστικά:   

«Με έκπληξη διαπίστωσα ότι το ρεπορτάζ, το οποίο προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού “STAR”, την Τρίτη 24 Νοεμβρίου, εμφανίστηκα να ζητώ, μαζί με άλλους Δικηγόρους, την παραίτηση του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημητρίου Βερβεσού, μετά το ατυχές περιστατικό, στο οποίο ο ίδιος ενεπλάκη στις 20 Νοεμβρίου.

Προφανώς, το ρεπορτάζ οφείλεται σε λανθασμένη πληροφορία που δεν εκφράζει ούτε στο ελάχιστο τις θέσεις μου επί του ζητήματος που εκκρεμεί. Η αλήθεια είναι ότι στην εξαιρετικά δύσκολη υγειονομική περίοδο που διανύουμε ως χώρα αλλά και ως επαγγελματικός κλάδος που πλήττεται βαρύτατα από την πανδημία, ΣΥΝΕΧΙΖΩ να στηρίζω αταλαντευτά τα θεσμικά όργανα του Δικηγορικού Συλλόγου μας».

 

Θεόδωρος Π. ΜΑΝΤΑΣ

Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω – Ποινικολόγος

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.grΠΗΓΗ