Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ άκουσε τα κερκυραϊκά κάλαντα από τη χορωδία της Επίσκεψης της Βόρειας Κέρκυρας.

Η κ. Γεννηματά  ευχήθηκε το 2021 «να είναι η χρονιά που θα πάρουμε τις ζωές μας πίσω» καθώς και «υγεία σε όλους».

«Λέγαμε ότι είναι ευχή κλισέ αλλά φέτος νιώσαμε την αξία αυτής της ευχής» πρόσθεσε η Φώφη Γεννηματά.

«Με αισιοδοξία και χαμόγελο και προκοπή και δύναμη να αντέξουμε. Ελπίζω να μας φέρει όλα όσα στερηθήκαμε το 2020» κατέληξε η κυρία Γεννηματά.

Στη συνομιλία που είχε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής με τα μέλη της χορωδίας, αλλά κατ’ επέκταση με τις χιλιάδες μελών και φίλων του Κινήματος, αναφέρθηκε εισαγωγικά στη βαριά κληρονομιά που αφήνει το 2020: «πολύ δύσκολη χρονιά (…) με φόβο, αγωνία, ανασφάλεια», εν τούτοις μέσα σε αυτήν την πραγματικότητα υπάρχουν και τα θετικά: το γεγονός ότι, όπως είπε, ξαναβρήκαμε την ανθρωπιά μας. Το έτος, συμπλήρωσε, κλείνει με μια μεγάλη ελπίδα, με το μεγαλύτερο δώρο που έκανε η επιστήμη στον άνθρωπο, το εμβόλιο.

Ένα όπλο στα χέρια μας στον πόλεμο κατά της πανδημίας, όμως, όπως διευκρίνισε, «έχουμε δρόμο μπροστά μας, άρα πρέπει να συνεχίσουμε να προσέχουμε». Η κ. Γεννηματά έκανε ειδική αναφορά στην ανάγκη στήριξης του ΕΣΥ και των ανθρώπων του δε, και έκλεισε ζητώντας να προχωρήσουμε οργανωμένα, με σχέδιο για να είμαστε στο τέλος νικητές.

Στις ευχές των μελών της χορωδίας για προκοπή στον τόπο τους αλλά και σε όλη την Ελλάδα, η Φ. Γεννηματά αντευχήθηκε λέγοντας να είναι το 2021 η χρονιά που θα πάρουμε τις ζωές μας πίσω, να φέρει το 2021 ό,τι στερηθήκαμε το 2020.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις
ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.grΠΗΓΗ