Ακόμη ένας δικηγόρος από τη Χαλκίδα κόλλησε κορονοϊό και ευτυχώς τον ξεπέρασε.

Ο Βασίλης Κατσίκης, μιλάει αποκλειστικά στο eviazoom.gr για την περιπέτεια που έζησε αποκαλύπτοντας και σημαντικές λεπτομέρειες για την καραντίνα, για το πως κόλλησε.

«Άργησα λίγο μέχρι να συμβουλευτώ τον κατάλληλο γιατρό. Ένιωσα κούραση και είχα κάνει λίγο πυρετό, ακύρωσα όλα τα ραντεβού και πήγα κατευθείαν και έκανα το τεστ. Μόλις βγήκα θετικός κλήθηκα στην καραντίνα, για 9 μέρες όμως ψήθηκα στον πυρετό. Αν είχα πάρει αντιβίωση πιο νωρίς, αμέσως σε δύο μέρες τελειώνει ο πυρετός, τελειώνουν όλα.

Δεν μπήκα σε νοσηλεία γιατί τα επίπεδα οξυγόνου ήταν μία χαρά. Έμεινα σπίτι και 5 – 6 μέρες παραπάνω απ΄ότι πρέπει και έκανα το τεστ αντιγόνου μετά ώστε να δω αν συνεχίζω να μεταδίδω η όχι, και είμαι απόλυτα καθαρός πλέον, ούτε μεταδίδω ούτε μου μεταδίδουν.

Η συμβουλή μου στον κόσμο είναι να πάνε αμέσως στο γιατρό και να πάρουν αντιβίωση αμέσως μην περιμένουν να ταλαιπωρηθούν. Δεν το λένε όλοι οι γιατροί, οι γιατροί που ξέρουν όμως σου δίνουν αμέσως αντιβίωση, σε δύο μέρες μόλις πήρα αντιβίωση τελείωσε. Τα μέτρα στη Χαλκίδα είναι πάρα πολύ δύσκολα, ειδικά στις τράπεζες απέξω γιατί γίνονται τεράστιες ουρές, εκεί κόλλησα εγώ έξω από τράπεζα», ανέφερε ο δικηγόρος Βασίλης Κατσίκης.

ΠΗΓΗ: eviazoom.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις
ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.grΠΗΓΗ