Με αποδοκιμασίες από εκατοντάδες κατοίκους της Ορεστιάδας έγινε δεκτός ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μυταράκης ο οποίος πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στην περιοχή του Έβρου

Ο υπουργός έφτασε αργά το μεσημέρι στο δημαρχείο Ορεστιάδας, προκειμένου να συναντηθεί με τον δήμαρχο της πόλης, Βασίλη Μαυρίδη και εκπροσώπους της “Επιτροπής Αγώνα” που τάσσεται κατά της επέκτασης του Κέντρου Υποδοχής Ταυτοποίησης προσφύγων, μεταναστών, στην περιοχή Φυλάκιο.

Εκεί ωστόσο, εκατοντάδες κάτοικοι της περιοχής που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς, υποδέχτηκαν τον υπουργό με αποδοκιμασίες και φωνές διαμαρτυρόμενοι κατά της επέκτασης του ΚΥΤ στο Φυλάκιο.

Οι συγκεντρωθέντες φώναζαν “όχι στη νέα δομή” και συνθήματα όπως “η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες”, ενώ αρκετές ήταν οι φορές που ακούστηκε ο Εθνικός Υμνος.

Οι αποδοκιμασίες συνεχίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας του κ. Μηταράκη και των συνεργατών του στο δημαρχείο Ορεστιάδας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες κάποιοι από τους παρευρισκόμενους πέταξαν αντικείμενα προς τον υπουργό, όπως μπουκάλια και αυγά.

Πηγή: evrosnews.gr, pronews-tv.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις
ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.grΠΗΓΗ