Τις τελευταίες του στιγμές πριν αυτοπυροβοληθεί μετέδωσε στο Instagram ένας 28χρονος influencer, λίγη ώρα μετά την καταγγελία της γυμνής κοπέλας του ότι την κακοποίησε και της επιτέθηκε με τσεκούρι.

Η 25χρονη γυναίκα, όπως αναφέρει η Νypost, ειδοποίησε τους αστυνομικούς του Σαν Ντιέγκο στην Καλιφόρνια την περασμένη εβδομάδα αφού ο 28χρονος φίλος της, Angel Hernandez Grado, την έδεσε, την κακοποίησε σεξουαλικά και την χτύπησε στο κεφάλι με ένα τσεκούρι.

Ο 28χρονος, γνωστός ως S2K Wya online, την απείλησε ότι θα αγόραζε όπλο και θα τη σκότωνε αν ειδοποιούσε την αστυνομία, όπως έκανε γνωστό η ίδια η γυναίκα.

Η γυναίκα, η οποία κατάφερε να διαφύγει όταν ο Grado έφυγε από το διαμέρισμα, είχε δύο σπασμένα πλευρά, το πρόσωπό της ήταν πρησμένο και το σώμα της ήταν γεμάτο μώλωπες.

Μετά την καταγγελία η αστυνομία έδωσε την περιγραφή του δράστη, ακολούθησε καταδίωξη και όταν ο ίδιος ο δράστης μιλώντας με αστυνομικό στο τηλέφωνο είπε ότι είναι οπλισμένος, οι αρχές χρησιμοποιήσαν τεθωρακισμένα οχήματα και κατόρθωσαν να τον ακινητοποιήσουν.

Ο Γκράντο, ο οποίος είχε πάνω από 50.000 followers στο Instagram, κατέγραψε τις τελευταίες στιγμές του, κρατώντας ένα όπλο πριν τραβήξει τη σκανδάλη.

Το βίντεο που δημοσίευσε η Daily Mail – Προσοχή περιέχει σκληρές εικόνες:



ΠΗΓΗ