Την είδηση του μυστικού γάμου του Μπόρις Τζόνσον με την Κάρι Σίμοντς επιβεβαίωσε το πρωθυπουργικό γραφείο.

«Ο πρωθυπουργός και η κα Σιμοντς παντρεύτηκαν χθες το απόγευμα σε μια μικρή τελετή στον καθεδρικό ναό του Γουεστμίνστερ», αναφέρει η σχετική ενημέρωση, προσθέτοντας το εξής:

«Το ζευγάρι θα γιορτάσει τον γάμο του με συγγενείς και φίλους το επόμενο καλοκαίρι».

Σημειώνεται πως ο Μπόρις Τζόνσον γίνεται ο πρώτος εν ενεργεία πρωθυπουργός που παντρεύεται μετά τον Λόρδο Λίβερπουλ ο οποίος είχε παντρευτεί τη Μαίρη Τσέστερ το 1822. Παράλληλα ο Μπόρις Τζόνσον και η Κάρι Σίμοντς ήταν το πρώτο ανύπαντρο πρωθυπουργικό ζευγάρι που διέμενε στην πρωθυπουργική κατοικία. Μάλιστα ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε έξι μόλις μέρες αφότου το πρωθυπουργικό ζεύγος έστειλε κάρτες save the date. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητα των 30 καλεσμένων ωστόσο ο Στάνλεϊ Τζόνσον, πατέρας του Μπόρις Τζόνσον, φάνηκε να χαμογελάει έξω από τον ναό.

Όλοι οι προσκεκλημένοι προσκλήθηκαν την τελευταία στιγμή και συμμετείχαν μόνο λίγοι υπάλληλοι της εκκλησίας. Ακόμη και οι υπάλληλοι του αριθμού 10 της Downing Street πιάστηκαν κυριολεκτικά στον ύπνο, σύμφωνα με πηγές. Η γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε από τον πατέρα Daniel Humphries.

Μάλιστα ο ίδιος ιερέας πέρυσι βάπτισε τον γιο του ζευγαριού.



ΠΗΓΗ