Κάθε εβδομάδα αναρτούν στο Instagram μια φωτογραφία τους, στην οποία ποζάρουν γυμνοί σε κάποιο μέρος του κόσμου.

Οι χορευτές Silke Muys, 29 ετών, από το Βέλγιο, και Kieran Shannon, 27 ετών, από τη Γλασκώβη, άρχισαν τα ταξίδια τον Μάιο του 2019. Η ιδέα με τις γυμνές φωτογραφίες προέκυψε μετά από μια βουτιά σε καταρράκτη, στη διάρκεια της οποίας «απόλαυσαν την ελευθερίας» που σου δίνει το να μη φοράς ρούχα.

Έτσι αποφάσισαν ότι κάθε Παρασκευή θα αναρτούσαν μια φωτογραφία τους χωρίς καθόλου ρούχα πάνω τους στον λογαριασμό τους στο Instagram. Τα… γυμνά ταξίδια τους και οι γιόγκα πόζες τους έχουν ήδη 20.000 ακολούθους.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε όταν εργαζόταν στην Ισπανία τον Ιανουάριο του 2018. Στη συνέχεια πέρασε έναν χρόνο ταξιδεύοντας στην Ασία, ξεκινώντας από την Ινδία, για να περάσουν στη συνέχεια σε Βιετνάμ, Καμπότζη και Λάος.

«Από τη στιγμή που γνωριστήκαμε και οι δύο ερωτευτήκαμε και είμαστε μαζί από τότε», λέει η Kieran. «Μετά από μόλις τρεις μήνες που γνωρίζαμε ο ένας τον άλλον, αποφασίσαμε ότι το συμβόλαιό μας για χορό έπρεπε να φτάσει στο τέλος του, ότι θα φεύγαμε και θα αρχίζαμε τα ταξίδια, για να δούμε πού θα μας φτάσει αυτό το ταξίδι».

Φωτογραφίες του ζευγαριού από τουριστικές τοποθεσίες κέρδισαν τους χρήστες του Instagram. Ήταν όμως οι γυμνές τους πόζες εκείνες που αύξησαν σημαντικά τον αριθμό των followers τους.

Αυτή την περίοδο το ζευγάρι έχει σταματήσει τα ταξίδια λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.



ΠΗΓΗ