Φαίνεται τελικά πως ο Mikhail Varshavski, που είναι παγκοσμίως γνωστός από το Instagram ως Dr. Mike, είναι περισσότερο λόγια παρά έργα. Ο δημοφιλής γιατρός δεν σταματά να τονίζει τη σημασία της μάσκας και της κοινωνικής απόστασης για τον περιορισμό του κορονοϊού.

Για τους άλλους, προφανώς, καθώς ο «καυτός γιατρός», όπως είναι γνωστός, εμφανίστηκε σε φωτογραφίες να παρτάρει άγρια πάνω σε σκάφος, περιτριγυρισμένος από μοντέλα με μπικίνι.

Ούτε αποστάσεις ούτε μάσκες υπήρχαν εδώ.

Ο 31χρονος πέταξε από τη Νέα Υόρκη στο Μαϊάμι στις 12 Νοεμβρίου για να γιορτάσει τα γενέθλιά του. Και τα γιόρτασε πάνω σε κότερο με 14 κορίτσια.

Η «Daily Mail» εξασφάλισε κατ’ αποκλειστικότητα τις εικόνες που «καίνε» τον γιατρό, τον οποίο είχε ονομάσει το 2015 το περιοδικό People ως τον «πιο σέξι γιατρό εν ζωή».

«Σας παρακαλώ, αν είναι να βγείτε έξω στον κόσμο και να είστε ανάμεσα σε κόσμο, φορέστε μάσκα», έλεγε μονίμως. Έτσι είπε και στο Fox Business τον Ιούλιο.

«Τα μέτρα κοινωνικής απόστασης είναι εξαιρετικά σημαντικά. Έτσι ελέγχουμε τον περιορισμό του ιού», είχε πει σε συνέντευξη με τον δρ Φάουτσι.

Ο Varshavski βάλλεται πια από παντού, γιατί δεν τηρεί τα όσα λέει δημοσίως.





ΠΗΓΗ