Μια νεαρή γυναίκα μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον 61χρονο πατέρα του πρώην αρραβωνιαστικού της, με τον οποίο έχουν πλέον έναν γιο πέντε μηνών. Εξομολογήθηκε πάντως πως ο πρώην δεν μιλά σε κανέναν από τους δύο.

Η 25χρονη Mackenzie Yocum από το Ιλινόις των ΗΠΑ ομολογεί ότι άρχισε να θαυμάζει τον παντρεμένο τότε μελλοντικό πεθερό της, όταν η σχέση που είχε με τον αγαπημένο της από την παιδική ηλικία αντιμετώπισε προβλήματα. Η ίδια αισθάνθηκε ευγνωμοσύνη όταν ο πατέρας του αρραβωνιαστικού της, Jeff Scholl, ο οποίος έπαιρνε τότε διαζύγιο, της συμπαραστάθηκε.

Σύντομα άρχισε η σχέση τους και η Mackenzie εξομολογείται ότι μετανιώνει που δεν ήταν ειλικρινής για τα συναισθήματά της προς τον κατά 36 χρόνια μεγαλύτερό της Jeff απέναντι στη γυναίκα του και τον γιο του. Με τον τελευταίο είχαν σχέση για 6 ολόκληρα χρόνια.

Η Mackenzie και ο πατέρας τεσσάρων παιδιών Jeff, που είναι ακόμη μαζί και έχουν έναν γιο τον Wyatt, λένε ότι τους πήραν τελικά είδηση το 2018. Αυτό όμως επιβεβαίωσε την αγάπη τους, παρά το γεγονός ότι κάποια μέλη της οικογένειας αρνούνται να τους μιλήσουν μέχρι σήμερα.

Ο γιος του Jeff και μία από τις κόρες του, καθώς και η πρώην σύζυγός του δεν θέλουν πλέον καμία σχέση με το ζευγάρι, ενώ και ο αδερφός της 25χρονης σταμάτησε να τους μιλά.

«Ένα πράγμα που μετανιώνω είναι ότι δεν υπήρξα ειλικρινής και ξεκίνησα μια σχέση με τον Jeff προτού μπει ένα τέλος στις προηγούμενες σχέσεις μας. Έπρεπε να είμαστε ειλικρινείς για τα αισθήματά μας και να πούμε ότι δεν ήμασταν ευτυχισμένοι», λέει η Mackenzie, σύμφωνα με τη Daily Mail.

«Υπάρχει η συναισθηματική απάτη και η σωματική απάτη. Η συναισθηματική απάτη κράτησε για περίπου έναν χρόνο και η σωματική για έξι μήνες. Ήμουν με τον γιο του για πάνω από 6 χρόνια. Ήμουν πραγματικά δυστυχισμένη στη σχέση με τον γιο του και την ίδια περίοδο ο Jeff ήταν κοντά στο διαζύγιο».

Η Mackenzie ισχυρίζεται ότι ο πρώην αρραβωνιαστικός της και η μητέρα του ανακάλυψαν τη σχέση τους το 2018 και όταν τελείωσαν και οι δύο σχέσεις, η ίδια και ο Jeff, ο οποίος είχε ήδη τρία παιδιά με την προηγούμενη γυναίκα του, μπόρεσαν να συνεχίσουν τον δεσμό τους.



ΠΗΓΗ