Τη φρίκη έζησε ένα 14χρονο κορίτσι, το οποίο σύρθηκε σε θάμνους σε ένα πάρκο στην Αγγλία και βιάστηκε. Για την υπόθεση έχει συλληφθεί ένα έφηβο αγόρι.

Το θύμα περπατούσε στο πάρκο το απόγευμα της Πέμπτης και ο 14χρονος συνελήφθη το Σάββατο και ανακρίνεται.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η επίθεση σημειώθηκε μεταξύ 4 και 5:30 το απόγευμα, όταν το κορίτσι πλησίασε κάποιος και την έσπρωξε στους θάμνους.

Η αστυνομία έχει απευθύνει έκκληση σε οποιονδήποτε μπορεί να έχει κάποια πληροφορία να μιλήσει με τις Αρχές. «Ήταν μια γρήγορη έρευνα και το αποτέλεσμα των ερευνών ήταν να κάνουμε μια σύλληψη», δήλωσε εκπρόσωπός της.

«Ενώ οι άνθρωποι στην περιοχή θα συνεχίσουν να βλέπουν μια αυξημένη παρουσία της αστυνομίας τις επόμενες ημέρες, θα ήθελα να τονίσω ότι δεν θεωρούμε ότι υπάρχει ευρύτερη απειλή για το κοινό μετά από αυτή την επίθεση.

Σε αυτό το στάδιο της έρευνάς μας δεν αναζητούμε κάποιον ακόμη σε σχέση με αυτό το περιστατικό. Ωστόσο θα θέλαμε να ενθαρρύνουμε οποιονδήποτε με πληροφορίες να επικοινωνήσει μαζί μας, αν δεν το έχει κάνει ήδη», συμπλήρωσε.

«Οι σκέψεις μας παραμένουν με το κορίτσι και την οικογένειά της καθώς συνεχίζει να δέχεται τη φροντίδα ειδικού», σημείωσε ακόμη.



ΠΗΓΗ