Σε μια απελπισμένη προσπάθεια να κάνει τον πρώην της να ζηλέψει, μια νεαρή γυναίκα από τη Γερμανία σκηνοθέτησε τον γάμο της. Το σχετικό βίντεο που ανάρτησε στο TikTok κάνει θραύση, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 1,8 εκατομμύρια views και χιλιάδες σχόλια.

Η 24χρονη Sarah Vilard αποκάλυψε την τρελή ιδέα που είχε, την οποία και υλοποίησε, αναρτώντας φωτογραφίες της με τον… νοικιασμένο γαμπρό, ενώ η ίδια φορούσε νυφικό.

«Ναι, είμαι τρελή», είναι το σχόλιό της που συνοδεύει το βίντεο.

Η Vilard, η οποία ζει στη Φρανκφούρτη, χώρισε από τον πρώην σύντροφό της το 2019 και το σχέδιό της καταστρώθηκε λίγο αργότερα, όπως αναφέρει η NY Post. Νοίκιασε μια βίλα, μάζεψε τις φίλες της, στις οποίες ανέθεσε τους ρόλους των παρανύμφων, και ανάρτησε τις φωτογραφίες στο Instagram. Ήταν σίγουρη ότι ο πρώην θα τις έβλεπε.

Και τις είδε όντως, με το αποτέλεσμα να ικανοποιεί την 24χρονη, όπως είπε η ίδια στο Jam Press.

«Το έμαθε μέσω του Instagram και μου έστειλε μήνυμα την επόμενη μέρα, φρικαρισμένος γιατί νόμιζε ότι τον απατούσα ενώ ήμασταν μαζί», σημείωσε. «Αυτό φυσικά δεν ίσχυε. Ήρθε όμως στο σπίτι μου και ήθελε να μιλήσουμε. Δεν ενδιαφερόμουν».

Και τότε ήταν που τον μπλόκαρε και τον διέγραψε από τα social media της και από τη ζωή της.

Πολλά ήταν τα σχόλια στο βίντεό της. «Αυτό το επίπεδο αφοσίωσης είναι είτε τελείως ψυχωτικό είτε απολύτως ιδιοφυές», σχολίασε ένας χρήστης του TikTok.

«Προσωπικά δεν βλέπω τίποτα στραβό σε αυτό», έγραψε κάποιος άλλος, ενώ ένα ακόμη σχόλιο ανέφερε: «LOL, έχεις ξεκλειδώσει ένα νέο επίπεδο μικροπρέπειας, συγχαρητήρια».

Η Vilard δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία στα αρνητικά σχόλια, σημειώνοντας πως όλο αυτό άξιζε τον κόπο. «Ναι, είμαι μόνη μου τώρα και σούπερ χαρούμενη για αυτό. Είμαι χαρούμενη που μπορώ να εστιάσω στον εαυτό μου και πάλι», είπε.



ΠΗΓΗ