«Δεν είναι άντρας που κρατάει τον λόγο του», αυτό δηλώνει πρώην σωματοφύλακας του Ντόναλντ Τραμπ, παραθέτοντας μια σειρά από περιστατικά που απεικονίζουν μια διαφορετική εικόνα του δισεκατομμυριούχου.

Στην αποκλειστική συνέντευξή του στην Daily Mail, ο Kevin McKay, που εργάστηκε δίπλα στον Τραμπ για 5 χρόνια πριν απολυθεί το 2012, αποκαλύπτει πώς άκουσε για πρώτη φορά τον Τραμπ να ξεσπά πάνω στη σύζυγό του, Μελάνια, και πώς τρομοκρατούσε κάτι μη συνεργάσιμους ιδιοκτήτες στη Σκοτία.

Αλλά και τη φορά που ο κροίσος έβαλε τον σωματοφύλακά του να πληρώσει τα 130 δολάρια του γεύματός του στα McDonald’s της Αμπερντίν στη Σκοτία και δεν του τα επέστρεψε ποτέ.

Ο McKay λέει πως η δουλειά δίπλα στον Τραμπ του κατέστρεψε τη ζωή. Ο σωματοφύλακας ήταν στο πλευρό του πρώην προέδρου για 5 χρόνια, πολύ πριν γίνει ένοικος στον Λευκό Οίκο, έχοντας να ανεχτεί τα ξεσπάσματά του και τον κακό του χαρακτήρα.

Δηλώνει ακόμα σοκαρισμένος για τα 130 δολάρια που δεν του επέστρεψε ποτέ ο μεγιστάνας Τραμπ από το 2008, όταν τον έστειλε να του πάρει μπέργκερ: «Μου χρωστάει ακόμα τα λεφτά για τα McDonald’s», λέει ο 50χρονος σήμερα McKay, «μου είπε ότι θα μου τα επέστρεφε, αλλά δεν το έκανε ποτέ».

«Νόμιζα πως ήταν εντάξει τύπος όταν άρχισα να εργάζομαι γι’ αυτόν αλλά υποθέτω, όπως έχουμε δει πια όλοι, δεν είναι άντρας που κρατάει τον λόγο του».

Ο McKay μίλησε όμως και για τον τρόπο που φερόταν ο Ντόναλντ στη Μελάνια όσο προσπαθούσε να φτιάξει το δημοφιλές γήπεδο γκολφ του στη Σκοτία. «Εκείνη έμοιαζε μια πολύ δοτική σύζυγος και έκανε ό,τι της ζητούσε χωρίς ερωτήσεις. Αν ήθελε ο κύριος Τραμπ να κάνει το οτιδήποτε, εκείνη θα το έκανε αμέσως».

Και συνέχισε: «Μια μέρα του έφερε καφέ και εκείνος θύμωσε: ‘‘Δεν θέλω αυτό, θα μιλήσουμε γι’ αυτό αργότερα’’. Δεν διαφωνούσε ποτέ με τη γυναίκα του μπροστά σε άλλο κόσμο».

Ο σωματοφύλακας θυμάται ακόμα το τηλεφώνημα που δέχτηκε το 2012 από το δεξί χέρι του Τραμπ, τη Sarah Malone, η οποία τον απέλυσε χωρίς εξήγηση…



ΠΗΓΗ