Το δημοσίευμα της Daily Mail σύμφωνα με το οποίο το αμερικανικό Πεντάγωνο επιβεβαιώνει ότι το υλικό που είδε το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες εβδομάδες και φαίνεται το πλήρωμα πολεμικού πλοίου να κατέγραψε UFO, είναι αληθινό, είναι ακόμα πολύ νωπό και φέρνει στο προσκήνιο ξανά τις συζητήσεις για στενές επαφές τρίτου τύπου.

Η επιβεβαίωση εκ μέρους του Πενταγώνου ότι σκάφη του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού παρενοχλήθηκαν από Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενα Αντικείμενα, ήρθε να προστεθεί σε έναν μεγάλο κατάλογο με αναφορές για UFO κατά τη διάρκεια του 2020.

Σε εκτενές άρθρο τους οι New York Times αναφέρουν ότι οι αναφορές για εντοπισμούς UFO μέσα στην περίοδο του κορονοϊού και της καραντίνας έχουν εκτοξευθεί. Στις ΗΠΑ, μια χώρα που θα μπορούσε να διεκδικεί τον τίτλο της «πατρίδας των UFO», οι μαρτυρίες περί εντοπισμού (υποτιθέμενων) UFO, μόνο στην περιοχή της Νέας Υόρκης διπλασιάστηκαν την περασμένη χρονιά: Από 150 το 2019, ανέβηκαν σε 300 το 2020. Αντίστοιχα, σε ολόκληρη την επικράτεια των ΗΠΑ, τα «κρούσματα» εμφάνισης ΑΤΙΑ ξεπέρασαν τα 7.200, με άνοδο κατά 1.000 από την προηγούμενη χρονιά.

Τον ερχόμενο Ιούνιο αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η δημοσιοποίηση της αναλυτικής αναφοράς από το Πεντάγωνο γύρω από όλες τις εμφανίσεις UFO στις ΗΠΑ.

Η τελευταία περίπτωση με το φερόμενο υλικό που αναφέρει το πεντάγωνο ως «αληθές» είναι βούτυρο στο ψωμί των συνωμοσιολόγων. Στρατιωτικές πηγές από τις ΗΠΑ και τον Καναδά αναφέρουν ότι η παρακολούθηση της κινητικότητας των UFO απασχολεί σοβαρά τα στρατηγεία. Και, το τελευταίο διάστημα, πυκνώνουν οι οδηγίες προς πληρώματα σκαφών και αεροσκαφών να ενημερώνουν αμέσως τους ανωτέρους τους για τυχόν παρουσίες UFO.

Το εν λόγω βίντεο έχει ληφθεί το 2019 από άντρες του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ και σε αυτό εμφανίζονται κάποια πυραμιδόσχημα ιπτάμενα αντικείμενα να πετούν κοντά στο αντιτορπιλικό USS Russell, στον εναέριο χώρο της Καλιφόρνιας. To υλικό περιήλθε εις χείρας ενός κινηματογραφιστή, ονόματι Jeremy Corbell. Αυτός με τη σειρά του πιστοποίησε τη γνησιότητα του βίντεο βάσει εγγράφων του Πενταγώνου σχετικά με τα UFO.

Μάλιστα, ο Corbell επισήμανε ότι στα αρχεία του Πενταγώνου υπάρχουν καταγραφές για πολλές εμφανίσεις UFO τον Ιούλιο του 2019. Μιλώντας στο εξειδικευμένο «ουφολογικό» περιοδικό Mystery Wire, ο κ. Corbell ανέφερε ότι «υπάρχουν διαφορετικά συμβάντα, σε διαφορετικά πλοία. Άλλοτε ήταν μόνο φωτεινές πηγές που σχημάτιζαν οχτάρια στον ουρανό, άλλοτε υπήρχαν σχήματα και άλλοτε έκαναν στροφές 90 μοιρών»



ΠΗΓΗ